Liga II

Săptămână de foc pentru CSM

Această săptămână se poate dovedi decisivă din mai multe puncte de vedere pentru viitorul echipei CSM Rm. Vâlcea. Miercuri vor juca în deplasare la Câmpia Turzii, iar sâmbătă, pe teren propriu, cu liderul „U” Cluj. După ce au fost învinşi la Reşiţa, ratând apropierea la doar trei puncte de liderul Universitatea Cluj care au bătut pasul pe loc la Timişoara, fiind învinşi de CFR-ul lui Artimon cu 5-3. Mai mult decât atât, principala contracandidată a vâlcenilor la promovare, Dacia Mioveni s-a apropiat la doar două puncte după ce a reuşit să învingă destul de dubios la Caracal, pe un teren de unde greu se pleacă cu puncte.

Îndoiţi sârma

În etapa intermediară de miercuri, pentru a nu pierde poziţia a doua sau contactul cu liderul. Dacia Mioveni va juca pe teren propriu cu cei de la Building Vânju Mare şi este greu de crezut că se poată întâmpla o minune, după ce echipa Mariei Giuca a fost spulberată în etapa trecută pe teren propriu de Gaz Metan Mediaş cu scorul de 3-0.
Pentru a rămâne în grafic, CSM-ul trebuie să învingă la Câmpia Turzii. După cum se ştie, în tur, cei de la Industria Sârmei au reuşit să se impună cu pe „Municipalul” din Zăvoi cu scorul de 2-0, iar în meciul de miercuri au şansa să se răzbune. Referitor la acest meci, antrenorul Costel Pană a spus: „La Câmpia Turzii, mergem să jucăm şi să câştigăm. Avem şi forţa şi moralul necesar pentru a reuşi acest lucru, însă vom putea obţine toate cele trei puncte numai daca vom fi lăsaţi.”

Bier şi Melcea sunt suspendaţi

Pe lângă prima înfrângere suferită în acest retur de campionat, vâlcenii au mai suferit două pierderi importante. În „intermediara” de miercuri de la Câmpia Turzii, Costel Pană şi Mitică Teleşpan nu vor putea conta pe serviciile lui Tiberiu Bier şi Iosif Melcea. Primul a fost eliminat sâmbătă în partida de la Reşiţa după ce a primit două galbene, iar micuţul mijlocaş a încasat şi el un „galben”, ajungând la cumulul care-l suspendă automat pentru meciul cu Industria Sârmei Câmpia Turzii. Referitor la pierderea celor doi, Costel Pană a spus: „Ambii jucători sunt o pierdere importantă în angrenajul echipei. Însă, după părerea mea, cartonaşul galben luat de Melcea a fost destul de uşor acordat. Asta e viaţa!”

Sâmbătă, momentul adevărului

Pe terenul din incinta bazei Oltchim, sâmbătă, 28 aprilie, CSM Rm. Vâlcea va da piept cu liderul Universitatea Cluj. În ultima perioadă ardelenii sunt într-o evidentă scădere de formă. Un eventual insucces ale „şepcilor negre” coroborat cu un rezultat pozitiv al municipalilor în meciul de miercuri de la Câmpia Turzii, ar face ca meciul de sâmbătă să fie decisiv în privinţa stabilirii liderului Seriei a II-a. Vâlcenii sunt avantajaţi de rezultatul din tur, iar în cazul în care cele două formaţii au acelaşi număr de puncte, CSM Rm. Vâlcea va prelua fotoliul de lider.
Romulus Dumitru

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button