Alte sporturi

Alexandra şi Randi au ieşit din scenă la „Dansez pentru tine”

• însă pentru Daniel Diaconu speranţele nu s-au năruit

Emisiunea-concurs „Dansez pentru tine”, transmisă în fiecare vineri seara, pe canalul PRO TV, se apropie de final. Săptămâna trecută, vâlcenii au urmărit cu sufletul la gură drumul spre marele trofeu al perechii formate din Alexandra şi Randi, care-a trecut de două ori consecutiv prin „furcile caudine” ale unui duel. Deşi a suferit câteva zile din pricina unei accidentări la genunchi, Alexandra a reuşit să salveze mai întâi visul tatălui său vitreg, fostul arbitru purtător al ecusonului FIFA, Daniel Diaconu, însă a doua oară nu a mai reuşit.

Daniel Diaconu va fi operat în august, la Kiev

Fostul purtător al ecusonului FIFA, ţintuit la pat după un nefericit accident de maşină care-a avut loc în noiembrie 2003, lângă Capitală, a avut parte însă şi de o veste bună: PRO TV-ul, organizatorul concursului, a făcut deja programarea pentru operaţia care-l va repune pe picioare. Daniel Diaconu va fi operat în august, la Kiev, costul intervenţiei chirurgicale ridicându-se la suma de 35.000 de euro.
Altfel, am mai aflat că sunt şanse foarte mari ca indiferent de deznodământul concursului „Dansez pentru tine”, operaţia lui Daniel Diaconu să aibă totuşi loc, partenerul Alexandrei din emisiune, Randi, angajându-se să strângă banii necesari pentru a-l scăpa pe fostul arbitru de chin.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button