Politica

Bârfe mai MULT sau mai PUŢIN adevărate

• Un fost mare inspector şcolar i-a propus de curând corectoarei unei publicaţii locale să aibă împreună o relaţie mai profundă. Aceasta l-a refuzat, fapt pentru care nu a fost titularizată pe post, fireşte, la un liceu din sudul judeţului.

• Emilian Frâncu a scăpat de „ţuhaus”, ca să nu zicem direct puşcărie, chiar câţiva liberali care i-au purtat şi încă îi mai poartă sâmbetele.

• Organizaţia Municipală Râmnicu Vâlcea a PSD nu a reuşit nici până în acest moment să-şi amenajeze un sediu, deşi deputatul Aurel Vlădoiu le-a oferit colegilor săi un spaţiu pe Strada Carol I. Gurile rele spun că Ion Cîlea s-ar fi opus ca pesediştii din municipiu să devină vecinii lui Aurică.

• Este cel puţin ciudat felul în care au intrat în posesia unor oameni de afaceri vâlceni anumite imobile din Râmnicu Vâlcea. Aflate zeci de ani în domeniul public, o grămadă de terenuri şi clădiri şi-au găsit brusc proprietarii, fiind trecute prin metode de-a dreptul bizare, în proprietatea privată a unor societăţi comerciale conduse de oameni de afaceri influenţi. În acest sens, nu înţelegem cum restaurantul Casa Vâlceană, aflat până în urmă cu circa 10 ani în proprietatea Episcopiei Râmnicului a ajuns la Barreco?

• Umblă vorba că Valentin Haralambiade, directorul de la APIA Vâlcea, a trecut acţiunile pe care le avea la firma sa care activează profitabil în domeniul agricol, pe numele şoferului său. Până acum se obişnuia ca politicienii ajunşi pe posturi de conducere în diverse instituţii publice să-şi treacă firmele pe numele nevestelor sau mătuşilor. Să apelezi la şofer în acest sens este cel puţin original…

• Un lider de organizaţie de partid deţine o înregistrare care dovedeşte că un parlamentar pesedist vâlcean îşi dă frecvent cartela de vot unui coleg, pentru ca în Camera Deputaţilor să nu i se simtă lipsa.

• Nicolae Pătru a lansat din nou o bombă. Cică un consilier judeţean PSD ar fi fost cumpărat pentru a susţine războiul dus împotriva RAJDP.

• Un anumit arhitect câştigă cam tot ce ce poate câştiga în privinţa licitaţiilor în municipiu. Şi nu pe bani puţini, vă asigurăm…

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button