Liga IV

FC Govora, revelaţia returului

• Mihai Ciobanu rescrie istoria fotbalului din staţiune
• cu toate acestea, preşedintele primeşte mesaje de ameninţare pe telefon!

Primii jucători de valoare au fost legitimaţi la Govora în toamnă, dar rezultatele întârziau să apară. În iarnă au mai fost transferaţi încă 11 fotbalişti de la Unirea Tricolorul Goleşti, toţi fiind din lotul finanţatorului Adi „Ciorap” Răducanu. Aceştia, văzând că nu au nici o şansă să promoveze o echipă nesusţinută de autorităţi, cea din Goleşti, au ales să meargă la Govora unde, chiar dacă primarul Mihai Mateescu nu este constant alături de echipă, totuşi Janin Oteşanu, directorul hotelului Oltenia din Govora, susţine financiar taxele către AJF Vâlcea, revenindu-i lui Răducanu doar premierea jucătorilor.

Acesta din urmă a avut de băgat mâna-n buzunar să-i premieze pe jucători la capătul victoriei de la Berbeşti, acolo unde FC Govora a dispus cu 6-2 de o contracandidată la evitarea retrogradării, Olteţul Zătreni.
Govorenii au început vijelios, cu goluri marcate de Liviu Nicolescu (min. 15), Bodescu (22) şi Târş (35). La 0-3 oaspeţii au încercat să facă spectacol, dar Olteţul Zătreni a demonstrat preţ de câteva minute că nu poate fi considerată o echipă condamnată la retrogradare şi a marcat prin Ionuţ Iordache şi Lucian Bujor, astfel că la pauză era un 2-3 oarecum conform cu realitatea din teren. Recent adus la echipă – încă o lovitură eficientă dată de preşedintele Mihai Ciobanu – antrenorul Iulică Dincă de le FC Govora şi-a muştruluit bine jucătorii pentru că în repriza a doua echipa din staţiune a fost decisă să nu mai lase nici o şansă adversarilor. Coconete şi Bodescu de două ori au marcat pentru o victorie a echipei ce pare a se anunţa de pe acum o pretendentă la podium în campionatul viitor, asta desigur ci condiţia ca Mihai Ciobanu să fie lăsat să facă ceea ce ştie, pentru că – din informaţiile noastre – evoluţia bună a echipei este privită cu invidie de unii dintre cei îndepărtaţi de la club, ce nu vor să înţeleagă că vremea lor a trecut. Pe telefonul mobil al preşedintelui Mihai Ciobanu au fost trimise mai multe mesaje de ameninţare din partea unor laşi ce nu privesc cu ochi buni întinerirea echipei şi rezultatele spectaculoase ce par a salva pe FC Govora de la retrogradare.
Adi Ghelmegeanu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button