Politica

Bârfe mai MULT sau mai PUŢIN adevărate

• DJ Coajă s-a reprofilat. Pentru că discoteca pe care a deschis-o în Ocnele Mari s-a dovedit a fi o afacere cel puţin nerentabilă, omul a hotărât să investească într-o fermă. Şi nu una oarecare, ci de tauri! Probabil că vă întrebaţi despre cine vorbim. Ei bine, despre nimeni altul decât Marius, cameraman la TV Etalon. Acesta nu este dezamăgit că şi-a început cu stângul cariera de afacerist. Tip întreprinzător, micuţul etalonist s-a gândit că n-ar fi rău dacă s-ar orienta către sectorul agricol şi în special către zootehnie, acolo unde a remarcat el o lipsă acută de tauri comunali. Şi pentru că orice gol trebuie umplut şi orice lipsă trebuie speculată cu inteligenţă, DJ Coajă s-a decis: va investi serios într-o fermă de tauri comunali, pentru ca vacile să nu se mai vaite că nu au o viaţă sexuală regulată.

• Pentru că imediat după Paşti este programată să înceapă vânătoarea liberală de democraţi aflaţi în fruntea instituţiilor deconcentrate ale statului, suntem datori cititorilor noştri cu niscaiva informaţii preţioase. Din surse sigure am aflat că primul cap picat va fi cel al şefului ITM, Ion Nicolăescu, aflat oricum în dizgraţia multora dintre colegii săi democraţi. În schimb, liberalii nu se vor atinge de anumiţi şefi de instituţii, cum este Daniela Ştefoane de la OJPC, rudă cu primarul Mircia Gutău, cu care preşedintele PNL Vâlcea, Emilian Frâncu, nu are nici un chef să se încaiere din nou.

• Şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii, liberalul Ion Nicolae este în conflict cu fosta şefă a instituţiei pe vremea PSD-ului, Doina Popescu. Nicolae o acuză pe colega sa de serviciu că îşi lasă intenţionat telefonul mobil să sune în timpul conferinţelor sale de presă, pentru a-l sabota… în direct. Nu ştim dacă lucrurile stau chiar aşa sau Nicolae suferă de mania persecuţiei.

• Conservatorii vâlceni au repetat gestul de anul trecut şi au oferit jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă de dinaintea Paştelui, cartoane cu ouă, pentru a mânca şi gura lor ceva.

• Gigi Matei, incertul candidat al PSD la Primăria Râmnicului în 2008, a împărţit cadouri bătrânilor din centrul de ocrotire din Păuşeşti-Măglaşi. Printre altele, Matei a oferit şi miei, care au fost mai apoi transformaţi în friptură, spre deliciul bătrânilor. Probabil că doar în acest mod Gigi Matei mai speră să adune ceva din simpatia electoratului de vârsta a III-a, incert şi el, din motive lesne de înţeles. Nouă nu ne rămâne decât să găsim un nume potrivit pentru această acţiune a domnului Matei. De fapt, am şi găsit unul: „Tăcerea mieilor pesedişti”. Amin.

• Tânărul liberal Bogdan Badea este şcolit anul acesta pe probleme europene de către o fundaţie care trăieşte şi respiră la umbra PSD. Cică, după experienţa lângă tinerii pesederăi, Badea se are şi cu ei mai bine decât cu Adomnieţei, şeful TNL. Normal, datorită lor va primi o diplomă de la Consiliul Europei şi va merge şi la Strasbourg, în timp ce de la Adomniţei nu s-a ales până acum decât cu dureri de cap, nervi şi, între noi fie vorba, dorinţa de a-i trage un cap în gură!

• Câţiva pesedişti care ţin la tradiţia ca în fiecare Paşte să facă pachete pentru bătrânii şi copii săraci din judeţ au cheltuit bani inutil pe cadouri în acest an, întrucât se pare că liderul organizaţiei judeţene PSD nu i-a solicitat la nici una dintre acţiunile pe care le-a organizat zilele trecute. Ei speră, însă, ca în zilele următoare să facă pe cont propriu un tur al judeţului şi să le ofere alimentele cumpărate nevoiaşilor.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button