Liga IV

Herăscu a primit 12 etape de suspendare

Portarul Olteţului Zătreni, Victor Herăscu, cel care l-a lovit pe arbitrul Joiţa în meciul cu Sportul Rm. Vâlcea, după ce acesta acordase un penalti în favoarea oaspeţilor, a fost suspendat 12 etape, pedeapsă la care se adaugă şi amenda de 250 lei. Herăscu nu e la prima abatere de acest gen. Şi anul trecut s-a mai făcut vinovat de o astfel de comportare pentru care, din câte ne aducem aminte, a primit atunci, spre deosebire de acum, doi ani de suspendare din activitatea sportivă, dar preşedintele Pintilie, la învestirea în funcţie, la fel ca şi altora, a considerat că merită să-i mai acorde o şansă.

De fapt nu le-a dat posibilitatea jucătorilor decât să mai lovească şi alţi arbitri, sau să se facă vinovaţi şi de alte astfel de acte de indisciplină. Acum i se va adăuga pedepsei recent dictată şi perioada graţiată de la sancţiunea anterioară. Totodată, şi fratele portarului de la Zătreni a fost suspendat. Mircea Herăscu a fost sancţionat cu trei etape de suspendare şi amendat cu 50 lei pentru că la sfârşitul meciului cu Sportul a creat presiuni asupra arbitrilor pentru a nu i se opri legitimaţia fratelui său.

Olteţul Zătreni s-a mutat la Berbeşti

Pe lângă măsurile luate cu jucătorii şi cu echipa, căreia i s-a dat joc pierdut cu 3-0 în favoarea celor de la Sportul Rm. Vâlcea şi amendă, s-a mai hotărât să le fie suspendat şi terenul celor de la Olteţul Zătreni. Pentru 2 etape ei sunt obligaţi să organizeze meciurile de „acasă” pe un alt teren decât cel de la Zătreni. Mai exact, s-a luat această decizie ca urmare a „deficienţelor organizatorice în privinţa măsurilor de ordine”. Deja s-a şi găsit o soluţie pentru disputarea meciurilor programate pe teren „propriu”. Primarul Liţoiu şi restul oficialilor echipei din Liga a IV-a au găsit înţelegere la Berbeşti, localitate ce-i va găzdui pe perioada celor două etape de „exil”. Deja jumătate din  pedeapsă a fost executată, meciul cu AS Şirineasa jucându-se la Berbeşti.
Mihai VOICU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button