Liga IV

Oaspetii, nemultumiti de arbitraj

Olteţul Zătreni – Luncavăţul Popeşti 1-1 (1-0)

Oaspeţii, nemulţumiţi de arbitraj

După o serie de rezultate bune, Olteţul Zătreni dorea foarte mult să-şi confirme parcursul ascendent şi cu o victorie pe teren propriu, numai că adversara, Luncavăţul Popeşti, era şi ea pe aceeaşi linie ascendentă şi dorea să obţină cele trei puncte pentru a se sălta din partea a doua a clasamentului. A rezultat de aici un meci Olteţul – Luncavăţul foarte încins, uneori şi peste limitele regulamentului după cum ne-au spus mai mulţi jucători ai echipei oaspete. „Cine a spus acum câţiva ani că la Zătreni e Kosovo n-a greşit. S-or fi cuminţit ei o vreme, dar contra noastră au căşunat rău, iar principalul vinovat este arbitrul Cristi Hoarcă pentru că le-a tolerat jocul dur!” – a declarat unul dintre jucătorii echipei Luncavăţul care ne-a mai spus că în debutul meciului, chiar în minutul 3, la o luptă pentru minge, un jucător al gazdelor a lovit violent cu cotul în figură pe un jucător de la Popeşti, i-a spart arcada, a fost nevoie să se întrerupă jocul pentru îngrijiri medicale, iar cel care a lovit a primit doar cartonaş galben, deşi se impunea eliminare directă!

Gazdele au deschis scorul în minutul 10, însă după pauză, tot cam după vreo zece minute, Nicu Zamfirescu de la Luncavăţul a restabilit egalitatea. În minutul 80 s-a produs însă faza care i-a nemulţumit cel mai tare pe jucătorii de la Popeşti. Jucătorul Cătălin Sima a lovit, după spusele sale, mingea cu umărul, dar centralul Hoarcă atât a aşteptat şi a dictat penalti pentru gazde. „M-am jurat pe tot ce-a vrut el că n-a fost henţ. În plus, mi-a dat şi galben mie, care în toată viaţa mea de jucător de fotbal acesta e abia al optulea avertisment. Păi ultimul cartonaş galben l-am văzut tot de la Hoarcă, la o fază identică, pe vremea când jucam la Şirineasa şi aveam meci la Alunu. I-am spus că a greşit şi că nu e posibil să-şi bată joc de munca întregii echipe şi i-am mai spus că Dumnezeu e sus şi vede şi nu va fi gol. Am avut dreptate: au ratat penalti-ul, dar vă spun sincer: sunt răi băieţii ăştia de la Zătreni ce n-am văzut! Se vede că acum au promovat şi vin de la Judeţ!”

Din păcate, până la închiderea ediţiei n-am reuşit să luăm legătura şi cu un reprezentant al echipei din Zătreni pentru a afla punctul acestora de vedere, Vom reveni.

Florin MĂNOIU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button