Alte sporturi

Fetele de la CNMB, la al doilea în Divizia A2

Fetele de la CNMB, la al doilea în Divizia A2

 

* sâmbătă, de la ora 11.00, în Sala „Capela”, elevele soţilor Mărgărit primesc vizita echipei CSM Oradea

 

După acel 0-3 cu care-au cedat în runda inaugurală a Diviziei A2, tinerele voleibaliste de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, pregătite de soţii Marius şi Nicoleta Mărgărit vor susţine la finele acestei săptămâni o nouă partidă din cadrul celui de-al doilea eşalon valoric al ţării. Sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 11.00, vâlcencele vor primi pe teren propriu, în Sala „Capela” vizita echipei CSM Oradea şi vor să producă surpriza. Chiar dacă nu vor reuşi să se impună, mai mult ca sigur va fi un alt bun prilej pentru Andreea Becheru şi colegele sale de a-şi verifica potenţialul de joc în perspectiva obţinerii unei performanţe notabile în Campionatele Naţionale de junioare şi cadete, lucru vizat de altfel de soţii Mărgărit.

 

Cadetele debutează duminică

 

Dacă săptămâna trecută au luat startul junioarele, echipa de cadete de la CNMB îşi va face abia duminică,1 octombrie, intrarea în scenă. Antrenorii Marius şi Nicoleta Mărgărit şi-au propus ca startul pozitiv pe care l-au avut junioarele să fie repetat şi de cadete. Primul meci pe care acestea îl vor susţine în noul sezon va avea loc la Piteşti, de unde voleibalistele vâlcene nici nu concep să se întoarcă fără o victorie.

În afara echipei din Piteşti, cadetele de la CNMB se vor mai confrunta cu grupări din Slatina şi Ploieşti. După meciul de debut cu formaţia argeşeană vor urma partidele cu echipele din Slatina (15 octombrie, deplasare) şi Ploieşti (29 octombrie, acasă). În retur, datele de desfăşurare ale partidelor sunt 12 noiembrie (Piteşti, acasă), 26 noiembrie (Slatina, acasă) şi 10 decembrie (Ploieşti, deplasare).

La finele acestor partide, primele trei echipe clasate în grupă vor obţine dreptul de a accede în faza următoare a competiţiei.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button