Diverse

Aparitia echipei CSM la Dragasani a unit vechi rivali

Apariţia echipei CSM la Drăgăşani a unit vechi rivali

Observaţia din titlu aparţine experimentatului antrenor din fotbalul judeţean, Ion Ionescu, cel care mai crede că, dacă CSM-ul din Drăgăşani va avea mai mulţi antrenori şi fiecare va cânta „partitura” sa, în final nu va ieşi ceva bun. Cert este că acum cele două divizionare D rivale, Petrolul II şi Alma Lex, s-au unit în suferinţa lor, poate şi cu teama că CSM-ul va deveni principala forţă fotbalistică din municipiul sudic al judeţului. La CSM unul dintre antrenori este profesorul Alexandru Morariu, cel care a câştigat ultimul titlu de campion judeţean cu o echipă de juniori ce evolua în deschiderea meciurilor de la Divizia D. Campionii de atunci s-au răspândit care-ncotro şi despre plecările acestora vrea să ştie mai multe amănunte tehnicianul Ion Ionescu.

Câţi bani s-au luat pe juniorii şi de către cine?

O parte dintre juniorii campioni de acum trei ani s-au transferat şi în Drăgăşani lumea vorbeşte că pe transferurile lor s-au încasat sume frumuşele de bani. „Toată lumea se întreabă câte milioane au valorat acei jucători, cine i-a transferat, unde au ajuns şi cine a luat banii. La aceste întrebări trebuie să răspundă cei ce au avut drept de semnătură pentru transferurile lor!” – a solicitat Ion Ionescu. Acesta a spus că nu este normal ca unii să fie doar cu munca şi alţii cu câştigurile.

Toţi cred că a fost trădare la meciul cu Sportul

Probabil pentru a-şi justifica neputinţa de a învinge liderul, unii acuză de trădare pe te miri cine după meciul Petrolul II Drăgăşani – Sportul Rm. Vâlcea. Cristian Manu, cel care a aruncat „bomba” la Drăgăşani cu premiul de 200 de euro pentru cel ce identifică jucător pe fals la gazde. „Într-adevăr, aşa cum aţi scris în ARENA, aşa am făcut. Eu am promis premiul de 200 euro, dar trebuie să ştiţi că au fost mai mulţi cei care s-au repezit să demaşte falsurile de la Petrolul. Sursa cea mai sigură a reprezentat-o un jucător drăgăşenean. Declar public că în nici un caz n-a fost colegul dumneavoastră Sandu Şocu cel care ne-a dat informaţia. Cu Sandu nici n-am stat de vorbă! Cei care-l acuză să se uite-n propria ogradă!” – a mai spus experimentatul om de fotbal drăgăşenean.

Florin MĂNOIU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button