Diverse

Cursuri de arbitri în tot judetul

Cursuri de arbitri în tot judeţul

AJF Vâlcea demarează în forţă o campanie de popularizare a arbitrajului în rândul tinerilor. Astfel, începând cu data de 3 octombrie, în Rm. Vâlcea, Drăgăşani, Horezu şi Călimăneşti vor începe cursuri ale şcolii de arbitri de fotbal.

La Rm. Vâlcea tinerii care doresc să practice arbitrajul în fotbal şi au vârsta între 17 şi 25 de ani pot să se adreseze direct Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vâlcea la sediul de la Sala Sporturilor sau telefonic la 0250-737.652.

La Horezu, pe 3 octombrie, în sala de şedinţe a Primăriei va avea loc deschiderea cursului. Cei ce doresc să urmeze cariera de arbitru de fotbal o pot face fie înscriindu-se telefonic la 0745-379.776 (dl. Nicolae Chiriţă), fie prezentându-se direct la sala de curs în ziua de marţi, 3 oct. 2006, la ora 17,30.

 

La Călimăneşti ar putea avea loc un curs sub bagheta fostului arbitru-asistent FIFA Daniel Diaconu. Acesta are deja peste 10 tineri dornici de a urma cursurile şcolii de arbitri de fotbal. În cazul în care va exista un număr mare de cursanţi, atunci instruirea se va putea face chiar la Călimăneşti, urmând ca din Rm. Vâlcea să se deplaseze profesorii pentru cursuri.

 

La Drăgăşani înscrierile se pot face contactându-i pe Viorel Neacşu (preşedintele AJF Vâlcea) sau Tache Bolovan (observator AJF), o altă persoană de legătură fiind şi corespondentul nostru Sandu Şocu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button