Liga IV

„Electricieni” s-au luminat dupa pauza

Electra Rm. Vâlcea – Forestierul Băbeni 2-1 (0-1)

„Electricieni” s-au luminat după  pauză

Principalul adversar al ambelor formaţii a fost terenul, îmbibat cu apă şi pe alocuri mocirlos. Am consemnat, de asemenea, o premieră, arbitrul asistent divizionar A, Bogdan Medrea fiind delegat de către Comisia Judeţeană de specialitate pentru a conduce acest meci, deoarece Cătălin Buşi a fost accidentat.

Din nou, Turcu

Meciul începe în forţă pentru gruparea lui Lucian Giurcă, Mătăsaru trimiţând un şut puternic în minutul 9, din marginea careului advers, însă portarul oaspeţilor, Mutu, prinde mingea în doi timpi. În minutul 25 Ariciu scapă singur spre poarta oaspete, este contrat de acelaşi Mutu, gazdele cerând vehement penalti, lucru refuzat de Medrea. În minutul 32, corner de pe stânga, cap Mătăsaru din 10 metri, peste poartă. În minutul 35 vine „bomba”: atacantul băbenar Turcu şutează din marginea careului de 16 metri, mingea este deviată de un fundaş de la Electra, îl păcăleşte pe tânărul portar Alin Bucuroiu şi intră în poartă: 1-0 pentru Forestierul. Până la pauză, în minutul 44, am mai notat un şut al lui Mitrache, mingea fiind contrată de un jucător advers a ieşit în corner.

Două goluri şi o ratare

În chiar debutul reprizei secunde, Turcu profită de o greşeală a portarului Bucuroiu, însă reia din 6 metri peste poartă. În minutul 52, Ariciu este faultat în careu şi centralul Bogdan Medrea arată punctul cu var. Execută şi… ratează, trimiţând mingea în transversala porţii adverse, Mătăsaru. Peste şapte minute vine, însă, egalarea. Mitrache prinde un şut frumos din 16 metri, lob peste toată apărarea adversă şi 1-1. Trei minute mai târziu gazdele trec în avantaj. Ariciu scapă singur spre poarta adversă, pătrunde în careu şi trimite pe lângă Mutu: 2-1 pentru Electra. Acesta avea să fie, de altfel, şi scorul final, gazdele luând astfel toate cele trei puncte. În minutul 64 putea fi 3-1 pentru gruparea preşedintelui Gheorghe Bucuroiu, însă Ariciu, care s-a aflat faţă în faţă cu portarul oaspeţilor, Mutu, a preferat să paseze în lateral la Anuţa, acesta aflându-se însă în ofsaid. Cu patru minute înainte de final, Roşu face o mutare interesantă. Portarul de până atunci al băbenarilor, Mutu, trece în teren în locul său intrând între buturi rezerva Totescu. Cu toate astea, însă, nimic nu se mai întâmplă pe tabela de marcaj, „electricienii” fiind acum aproape de podium, la doar patru puncte în spatele liderului, Sportul Rm. Vâlcea. Etapa viitoare, Electra merge la Brezoi pentru meciul cu Genesis, fosta divizionară C, în timp ce „forestierii” lui Roşu aşteaptă vizita grupării lui Costel Chelcea, Flacăra Horezu.

Antrenorul Lucian Giurcă a folosit în acest meci următoarea echipă: Bucuroiu – Boghiu, Nicolaescu, Bâzgan, Ninciuleanu (căpitanul echipei), Popa, Florescu (Stoica), Mitrache, Mătăsaru, Ariciu (Bărbulescu), Cherăscu (Anuţa). De partea cealaltă, Eugen Roşu a trimis în teren următorul unsprezece: Mutu (Totescu) – Bordea, Simion, Nicu, Zaharioiu, Grigore (M. Popescu), L. Popescu, Băluţă, Turcu, Negrea, Lazăr (Filipoiu). Au arbitrat Bogdan Medrea, la centru, Silviu Mihăilă şi Marian Truţă, la cele două linii. Observator AJF a fost vicepreşedintele acestui for, Jackie Pintilie. 

Ionel GEREA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button