Liga III

Nu vor sa faca doar act de prezenta

Mureşul Deva – Oltchim Rm. Vâlcea

 

Nu vor să facă doar act de prezenţă

 

Vineri, 22 septembrie, FC Oltchim va întâlni în deplasare formaţia Mureşul Deva, o echipă aflată deocamdată în clasament în imediata apropiere a vâlcenilor, pe locul 4, dar cu un joc mai puţin disputat. Dintre adversarele de până acum ale „chimiştilor” această formaţie pare cea mai puţin accesibilă, cu excepţia celei din prima etapă, Arieşul Turda, grupare cu care am şi pierdut. În plus, hunedorenii sunt odihniţi pentru că în etapa precedentă doar s-au plimbat până la Târgu Mureş, jocul nefiind disputat din cauza unei neînţelegeri. Meciul trebuia să aibă loc vineri, dar Mureşul Deva a fost anunţată că va juca sâmbătă, s-a prezentat atunci, dar meciul nu s-a desfăşurat, astfel că va fi reprogramat. „Chimiştii” vin după o victorie muncită „acasă”, însă, ca de obicei, nu şi-au propus altceva decât toate cele trei puncte puse în joc la Deva. „Întâlnim o echipă bună, dar vom merge să jucăm şi sper să se întâmple să şi câştigăm. Noi trebuie să ne facem jocul, chiar dacă se va întâmpla, precum în meciul de pe teren propriu, să avem un arbitraj potrivnic. Consider că în acel meci ne-au defavorizat arbitrii, dar îmi pare rău în primul rând că am pierdut un jucător, pe Vali Popa, care s-a accidentat în urma unui duel cu adversarul în care arbitrul considerase fault în atac şi nici nu a fost vorba de aşa ceva. Dar nu trebuie să mai comentăm arbitrajul. Chiar nu mă interesează cine şi cum ne va arbitra la Deva. Important e să ne îndeplinim obiectivul şi să ne întoarcem cu toate cele trei puncte”, a spus antrenorul Oltchim-ului, Constantin Gaiţă.

Echipa vâlceană va fi, în general, aceeaşi care-a câştigat cu Trans Sil Tg. Mureş, cu menţiunea că în locul lui Vali Popa se va regăsi în primul „11” juniorul Smedescu, refăcut după accidentarea suferită. Astfel, FC Oltchim ar putea aborda meciul cu: Vlădoi – Glăvan, Stoica, Bărbuţ, Creangă, Marinescu, Nuţu, Smedescu, Pană, Roşoagă şi Preda.

 

Partida va fi arbitrată de o brigadă ce-l va avea la centru pe Daniel Dumuţă din Stânceşti, iar la cele două linii se vor afla asistenţii Mihai Jivan şi Sorin Rotaru din Arad. Observator FRF: Nicolae Ionescu (Craiova).

 

– Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button