Liga II

Oltenii asalteaza Banatul

CFR Timişoara – CSM Rm. Vâlcea

Oltenii asaltează Banatul

 Cu moralul ridicat după succesele cu FC Bihor şi Alro Slatina, jucătorii de la CSM Rm. Vâlcea vor juca sâmbătă, 16 august, la Timişoara, în cadrul celei de-a şaptea etape a Ligii Secunde. Pentru vâlceni, va fi încă un meci esenţial în tentativa de a aduce liniştea din Zăvoi. „Municipalii” se află în continuare la „minus 3” în clasamentul „adevărului” şi vor să recâştige cel puţin un punct din acest pasiv. Dacă nu chiar pe toate cele trei, în cazul în care le va merge jocul, aşa cum s-a întâmplat cu formaţiile din Oradea şi Slatina. Premize pentru un rezultat pozitiv sunt suficiente. Mai ales că CFR Timişoara nu traversează deloc o perioadă fastă.

Pană a scăpat de contestaţii

Evoluţiile foarte bune din ultima săptămână, când CSM-ul a depăşit fără drept de apel FC Bihor în campionat şi Alro Slatina în Cupa României, au spulberat diversele contestaţii legate de antrenorul Costel Pană. Tehnicianul a recăpăt încrederea conducerii clubului, iar dacă va reuşi un rezultat notabil la Timişoara ar putea să fie primit altfel şi de către suporterii echipei, la următorul meci de pe teren propriu.

Reintră Cercel

Refacerea lui Melcea, care şi-a făcut debutul în Liga Secundă în partida cu FC Bihor de sâmbăta trecută, foarte probabil va fi urmată şi de cea a lui Cercel. Fundaşul vâlcean ar putea reintra în vederile băncii tehnice a CSM-ului în jocul de la CFR Timişoara, în special datorită faptului că pe lista indisponibililor s-au adăugat de marţi două nume importante, Murineanu şi Savu. Marţi, la Slatina, Pană nu a riscat deloc şi a preferat să nu-i utilizeze nici pe Melcea, nici pe Cercel, din dorinţa de a-i avea apţi de joc pentru Timişoara. 

Meciul va fi arbitrat de un bistriţean

Întâlnirea CFR Timişoara – CSM Rm. Vâlcea se va juca sâmbătă, 16 septembrie, va începe la ora 11.00, şi va fi condusă de o brigadă de arbitri care-l va avea la centru pe George Luca din Bistriţa. Acesta urmează a fi ajutat la cele două linii de asistenţii Adrian Lungu (Alexandria) şi Dan Niţu (Tr. Măgurele). În postura de arbitru de rezervă se va afla timişoreanul Ionuţ Juravle. Observatorul partidei din cadrul FRF va fi fosta mare glorie a fotbalului românesc de odinioară, Flavius Domide (Arad).

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button