Liga IV

Oltetul Zatreni a învins Flacara Horezu la eliminari

Olteţul Zătreni a învins Flacăra Horezu la eliminări

* Forestierul a terminat în inferioritate meciul cu AS Şirineasa

Partida dintre nou promovata Olteţul Zătreni şi Flacăra Horezu, disputat la finele săptămânii trecute şi încheiat cu victoria oaspeţilor, a trecut şi prin biroul Comisiei de Disciplină, întrunită marţi, 29 august, care a analizat situaţia a 3 dintre jucătorii care au luat parte la acest meci. Din cele 6 cartonaşe galbene arătate de centralul Buşi formaţiei gazdă, 4 dintre ele au fost arătate jucătorilor Laurenţiu Vîlcu şi Păun Staicu. Ei au fost sancţionaţi, în special, datorită comportărilor nesportive ce au „îmbrăcat” diferite forme şi au atras eliminarea acestora de pe terenul de joc. Şi în tabăra adversă a fost un jucător indisciplinat care a văzut cartonaşul roşu în urma celor două avertismente primite în cursul jocului. Astfel, Vîlcu, Staicu (Zătreni) şi Marius Băcanu (Horezu), dacă nu vor plăti cauţiunea şi amenda de 15 lei de fiecare, vor trebui să stea pe margine o etapă din campionat.

Tot pentru două „galbene” a fost eliminat şi jucătorul Cristian Gulea de la Forestierul Băbeni în meciul disputat pe teren propriu în compania formaţiei lui Dan Săraru, AS Şirineasa. El a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi 15 lei amendă, însă gustul amar al suspendării a fost îndulcit de rezultatul favorabil obţinut de echipă, care-a învins una dintre formaţiile de top ale sezonului trecut de Divizia D.

„Municipalii” se obişnuiesc cu limbajul la Liga a IV-a

CSM II, satelitul grupării reprezentative a judeţului, a debutat în eşalonul de elită judeţean cu un succes. Ei s-au impus cu 2-0 în deplasare, în faţa grupării drăgăşenene Petrolul II. Însă nu totul a mers aşa cum ar fi vrut antrenorul Gabi Mangalagiu pentru că după terminarea jocului, portarul echipei sale, Alin Udeanu, supărat pe arbitru pentru decizia pe care a luat-o într-o anumită fază, l-a înjurat. Carnetul i-a fost reţinut de centralul Alin Voicescu şi astfel a ajuns pe biroul AJF-ului, unde membrii Comisiei de Disciplină au hotărât ca jucătorul să fie suspendat o etapă şi amendat cu 30 lei.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button