Liga Nationala

CS Oltchim si-a facut sala de fitness ultramoderna

CS Oltchim şi-a făcut sală de fitness ultramodernă

 

Clubul Sportiv Oltchim Rm. Vâlcea nu a investit în acest an doar în transferurile unor jucătoare valoroase. O dorinţă mai veche a preşedintelui Ioan Gavrilescu a fost aceea de a crea un cadru propice de pregătire pentru handbalistele din echipa pe care-o conduce. Iar din această primăvară, problema legată de antrenamentele de forţă şi recuperare este deja rezolvată. La Sala Sporturilor „Traian” a fost amenajată de către clubul Oltchim o sală de fitness ultramodernă, cu aparatură de ultimă generaţie.

„Am făcut cea mai modernă sală de fitness din sistemul sportiv românesc. Nu vorbesc de cele particulare, poate mai sunt şi altele la fel. Sala este destinată numai sportivilor de la Oltchim, este numai a noastră, nu şi a Direcţiei Judeţene de Sport. Se află într-un spaţiu al lor, de 100 de metri pătraţi, dar atât! Amenajarea sălii ne-a costat în jur de 200 de milioane, iar dotarea cu aparatele de forţă ne-a costat 1 miliard şi 800 de milioane de lei. Deci e vorba de două miliarde de lei în total, o sumă impresionantă. Vom angaja doi instructori specializaţi la acea sală deoarece acolo trebuie să se elaboreze un regulament de funcţionare special, pentru că pot să apară şi accidentări dacă se procedează altfel decât e normal”, ne-a declarat Ioan Gavrilescu.

„Mai mult ca sigur o să mă bazez şi pe Augustin Dumitrescu, de la secţia de culturism a clubului, care va lucra măcar câte două ore pe zi acolo, dar cel va coordona activitatea va fi instructorul Păiuş. Am vorbit cu acesta şi atunci când am selectat aparatele. În România sunt două firme mari şi puternice care produs asemenea aparate de fitness, recuperare şi forţă. Una este Daso Cado din Târgovişte, iar cealaltă Flor System din Bistriţa. Noi am avut încredere în cei de la Daso Cado, pentru că lui Păiuş aparatele i s-au părut mai fiabile, mai rezistente, cu un design mai frumos”, a mai afirmat Gavrilescu.

S-a îmbunătăţit şi sauna!

Preşedintele clubului Oltchim a dezvăluit apoi că se va ocupa îndeaproape şi de repararea vechii tabele de marcaj: „Reprezentanţii DSJ Vâlcea mi-au arătat ultima ofertă care le-a venit de la firma din Ungaria. Aceştia au mai redus puţin preţul de reparare şi vor trece la treabă din prima jumătate a lunii iulie. Altfel, am mai refăcut de asemenea şi sauna, pe care am mai cheltuit încă vreo 200 de milioane de lei. Am refăcut utilităţile, am adus duşuri noi, moderne, iar jucătoarele să beneficieze de cele mai bune condiţii. Bazinul de acolo l-am făcut funcţional, i-am redus adâncimea cu vreo 60 de centimetri, pentru că era foarte adânc, nimeni n-ar fi intrat acolo. Aveai senzaţia că intri într-un cavou, într-un mormânt!”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button