Acasă Liga II „Naşii” noştri din Caracal

„Naşii” noştri din Caracal

115
0

FC Caracal – CSM Rm. Vâlcea

După trei etape din retur, CSM Rm. Vâlcea este singura echipă din seria a II-a cu punctaj maxim, iar acest lucru a făcut ca „municipalii” să devină acum spaima tuturor. Ce-i drept, CSM-ul nu este chiar un out-sider, la începutul campionatului era o echipă scontată cu şanse reale la locurile de frunte, prin prisma parcursului din sezonul precedent, dar turul nu tocmai fast i-a făcut pe mulţi să se îndoiască de valoarea acestei formaţii. Între echipele care se tem cu adevărat de noi se numără şi FC Caracal şi asta în ciuda faptului că-n precedentele trei meciuri jucate în Liga Secundă în ultimele două sezoane caracalenii ne-au bătut de fiecare dată. Întâlnirea de la finele săptămânii poate fi în fond momentul revanşei pentru vâlceni, care-şi pot păstra o etapă în plus invincibilitatea.

„Nu ne facem iluzii, ca să nu avem apoi deziluzii”
În Zăvoi, lucrurile sunt clare însă: dacă CSM-ul nu pierde la Caracal, se îngroaşă gluma, în sensul bun al cuvântului! Însă chiar şi aşa, nimeni nu-şi permite să viseze la promovare: „Un răspuns clar în acest sens putem să dăm cu exactitate cam după etapa a zecea din retur. Rămâne de văzut dacă vom fi şi atunci pe locul 2. Tratăm fiecare meci la victorie şi vom vedea dacă peste zece etape vom fi la fel de sus. Suntem pe drumul cel bun, vom vedea în continuare ce va fi. Însă nu ne facem iluzii, ca să nu avem apoi deziluzii”, declară Costel Pană.

O serie cu echipe echilibrate valoric
Altfel, antrenorul CSM-ului a comentat într-un fel anume rezultatele rivalelor, în special meciul de la Cluj-Napoca, acolo unde Unirea Alba Iulia a smuls un punct de aur (1-1): „Am spus chiar după meciul direct că Alba Iulia este o echipă foarte bună, iar noi am câştigat acolo trei puncte de aur. E meritul lor că au făcut egal la Cluj. Însă e clar că valorile în această serie sunt foarte apropiate şi orice meci este foarte disputat. Asta e foarte important pentru noi, pentru că numai aşa jucătorii noştri vor creşte în valoare. Şi cu Lugoj, ca şi la Alba Iulia, am terminat cu doi juniori în teren. În rest, nu ne avantajează, dar nici nu ne dezavantajează faptul că Dacia Mioveni a bătut de exemplu Minerul Lupeni în minutul 93. Nu asta e important. Personal, nu mă preocupă celelalte rezultate. Că ne sunt favorabile, că ne sunt defavorabile, nu contează. Favorabile pot fi doar rezultatele noastre, nu ale altora. Noi trebuie să ne gândim la ce avem noi de făcut, nu la ce fac alţii”.
Nicolae CIUCESCU