Liga II

Stadionul „Municipal” va avea o alta fata

Din august,

 

Stadionul „Municipal” va avea o altă faţă

Odată cu numirea unui nou antrenor principal la echipa de fotbal, oficialii CSM-ului vor să dea o altă faţă şi stadionului „Municipal” din Zăvoi, acolo unde formaţia sponsorizată masiv de Primăria Râmnicului îşi joacă partidele de pe teren propriu. Astfel, aşa cum se cunoaşte, în planul conducerii clubului, se află recondiţionarea gazonului, montarea scaunelor în tribune şi bineînţeles încheierea lucrărilor la terenul II, care va fi dotat cu un covor de iarbă artificială.

S-a recondiţionat gazonul

Prima operaţiune ce vizează aducerea la cele mai înalte standarde calitative a stadionului „Municipal”, recondiţionarea gazonului, s-a făcut deja din mers, brazde de iarbă sănătoasă plantându-se în special în zona porţilor. În ceea ce priveşte montarea scaunelor în tribune, lucrările vor începe, cel mai probabil, în această săptămână.

Începe montarea scaunelor

„Au început deja să ne fie aduse primele rânduri de scaune, dintre cele aproximativ 12.000 care vor fi montate în tribune. Le-am depozitat în magazie şi aşteptăm începerea lucrărilor. La acest capitol, trebuie spus că operaţiunea de amplasare a scaunelor trebuie terminată până la Zilele Râmnicului, adică până la finele lunii iulie. Aşa s-a stabilit şi aşa va rămâne!”, a afirmat preşedintele CSM-ului, Alin Trandafir.

Terenul II, cu iarbă artificială

Între investiţiile pe care Primăria le-a demarat odată cu înfiinţarea echipei acum doi ani se numără şi modernizarea terenului II din Zăvoi, acolo unde, până vara trecută, un meci de fotbal semăna mai mult cu o bătaie în noroi, gen „Stele Verzi”. Din 2005, pe acel teren nu s-a mai jucat nici o partidă, iar excavatoarele şi alte utilaje şi-a făcut rapid apariţia pentru a decongestiona o locaţie unde generaţii întregi de fotbalişti vâlceni şi-au petrecut tinereţile. Ceea ce va rezulta după această muncă titanică depusă de mai mult de un an de zile întrece toate aşteptările: gazonul va fi din iarbă artificială, aşa cum mai toate cluburile profesioniste din lume îşi pot permite, iar antrenamentele vor putea fi efectuate nu peste mult timp şi seara, la lumina reflectoarelor.

Vă spune ceva numele Traian Popa?

Va fi aşadar o plăcere pentru viitoarele generaţii de tineri fotbalişti să se pregătească pe un asemenea teren. Şi când ne gândim că unul dintre cei mai mari şlefuitori de talente din Vâlcea şi chiar din ţară, regretatul Traian Popa, şi-a alergat ani la rând copii prin ţărână şi praf! Poate tocmai de aceea, ar fi indicat ca măcar în 13-lea ceas, cineva să ia atitudine, iar în semn de omagiu pentru munca lui nea’ Traian, terenul II să-i poarte numele. S-ar supăra cineva?

 

Proiecte de viitor

 

În intenţia persoanelor ce conduc destinele acestui club se mai află procurarea unei tabele electronice de marcaj, precum şi montarea instalaţiei de nocturnă. Va fi aşadar o bază sportivă după care multe echipe ce vor juca în sezonul viitor în liga secundă doar tânjesc. Concluzia este una singură: nu peste mult timp, se spune că cel mai târziu peste trei ani, atunci când CSM-ul va dispune şi de o forţă financiară solidă pentru a ataca promovarea în prima ligă, totul va fi pregătit până în cele mai mici amănunte! Ei bine, asta da strategie!

 

CSM-ul şi-a luat licenţa

 

După o primă tentativă eşuată, Clubul Sportiv Municipal a primit în sfârşit licenţa pentru Liga I. Cererea depusă în urmă cu o lună de zile pe adresa departamentului de specialitate din cadrul FRF fusese respinsă din cauza lipsei scaunelor din tribune. Sigur că nici acum, respectivele scaune nu au apărut (nici nu aveau cum, aşa, peste noapte!), dar persoanele din cadrul federaţiei au luat act de demararea lucrărilor de amplasare a lor.

 

Clubul îşi face site pe Internet

 

Preşedintele CSM-ului, Alin Trandafir, a mărturisit recent că nu va mai dura mult până ce clubul vâlcean va lansa oficial site-ul propriu pe Internet. Măsura este menită să faciliteze legătura conducerii clubului cu presa, dar şi cu suporterii echipei. Site-ul, care va purta denumirea www.csmrmvalcea.ro urmează a fi definitivat în această săptămână, iar oficialul clubului din Zăvoi a confirmat că lansarea lui se va produce probabil odată cu instalarea în funcţie a antrenorului Costel Pană.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button