Liga II

Sunt doi sau… Sandoi?

 Cine-i va lua locul lui Furnică?

 

Sunt doi sau… Săndoi?

 

La finele acestei săptămâni, oficialii CSM-ului vor anunţa numele viitorului tehnician al echipei de fotbal. Până acum, de negocieri, s-a ocupat în special directorul sportiv al clubului din Zăvoi, Florin Verigeanu. Se pare că oficialul vâlcean s-a oprit în acest moment la un antrenor tânăr, dar deosebit de experimentat. Este vorba de Emil Săndoi, care-a pregătit ultima oară echipa Pandurii Tg. Jiu, cu care-a promovat în Divizia A în 2005, iar apoi s-a aflat la cârma acesteia pentru câteva etape şi-n Divizia A. Printre performanţele lui Săndoi ca tehnician se numără şi o finală de Cupa României, pe care-a jucat-o cu Univ. Craiova.

 

Nae Manea a refuzat Vâlcea

 

Ecourile suporterilor vâlceni, care nu-l doreau deloc la CSM pe Nae Manea, au ajuns şi la urechile ex-rapidistului. În aceste condiţii, n-a fost greu pentru acesta să decline imediat ofertă venită de la Vâlcea. De asemenea, nici în cazul lui Victor Roşca nu a apărut ceva favorabil, oficialii echipei din Zăvoi întrerupând discuţiile cu fostul tehnician al lui Inter Gaz.

 

Benone Lazăr rămâne alături de CSM

 

Omul de afaceri Benone Lazăr, patronul firmei Internaţional Lazăr Company, care deţine o parte din acţiunile Clubului Sportiv Municipal, spune că va susţine în continuare echipa de fotbal vâlceană. „Pentru mine, perioada de probă s-a terminat de mult. Voi rămâne alături de echipă, dar nu mă voi implica mai mult decât am făcut-o în acest sezon. Am cerut 50 la sută din acţiuni, însă mi s-au oferit mult mai puţine, variantă pe care eu am refuzat-o!”, a afirmat Lazăr. Prezent, ca de fiecare dată de altfel, în tribună şi la ultimul meci din acest sezon, acea ruşinoasă înfrângere cu Rapid II Bucureşti, piteşteanul a caracterizat succint evoluţia grupării din Zăvoi în sezonul abia încheiat: „Băieţii au demarat bine în campionat, chiar foarte bine, dar au picat rău de tot în retur!”.

 

CSM-ul vrea licenţă de Divizia A

 

* răspunsul favorabil din partea FRF este condiţionat de montarea scaunelor în tribunele stadionului „Municipal”

 

Imediat ce fotbaliştii de la CSM şi-au încheiat evoluţiile în Divizia B, conducerea grupării vâlcene a purces la continuarea lucrărilor de modernizare a bazei sportive din Zăvoi. În această săptămână, pe stadionul „Municipal”, s-a purces la decopertarea suprafeţelor de teren de pe care brazdele de iarbă lipseau, în special din preajma porţilor, şi acoperirea locurilor respective cu bucăţi de gazon în stare bună. De asemenea, amânată din cauza meciurilor din returul Diviziei B, activitatea de montare a scaunelor în tribunele stadionului „Municipal” va demara în cel mai scurt timp. Această lucrare va trebui să se încheie până la „Zilele Râmnicului”, care se desfăşoară de regulă la finele lunii iulie. Odată cu efectuarea acestor lucrări, oficialii clubului vâlcean vor depune încă o dată la FRF cererea de licenţă de organizare a meciurilor din prima ligă. De data aceasta, şansele de acordare a acestei licenţe pentru CSM vor fi mai mari, deoarece la primul memoriu trimis către forul din Capitală tocmai lipsa scaunelor din tribune i-a făcut pe cei de la FRF să respingă cererea vâlcenilor. Altfel, în continuare se lucrează la terenul II din Zăvoi, acolo unde abia s-au terminat lucrările de drenaj. Nu peste mult timp, va fi adusă şi suprafaţa de joc artificială care urmează a fi amplasată pe acest teren, ce va deservi în viitor antrenamentelor echipei de seniori, dar şi activităţii grupelor de copii şi juniori din cadrul clubului.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button