Liga IV

Nu a fost de acord Badoi!

Alma Lex Drăgăşani – Minerul Costeşti 3-3 (1-0)

 

Nu a fost de acord Bădoi!

 

Dacă până acum Alma Lex spulbera pe teren propriu la scoruri catastrofale pe oricine întâlnea, în jocul cu Minerul Costeşti a fost umbra „campioanei” sudului. Elevii lui Dobrin Ionescu nu s-au temut şi, bine aşezaţi în teren, au demonstrat că merită să rămână în acest eşalon, cele două puncte pierdute atribuindu-se lipsei de experienţă a multora din jucători, dar şi zilei foarte slabe a echipei militare. Singurul, Bădoi a reuşit să iasă în evidenţă şi să aducă formaţie sale un punct nesperat.

Jocul începe în nota de dominare a gazdelor şi în minutul 12 deschid scorul prin Stăvaru care a profitat de o greşeală a întregii apărări a oaspeţilor după ce în minutul 10 Bădoi ratase o bună oportunitate, şutul său trecând pe lângă bară. Se părea că jandarmii nu se vor opri aici mai ales că omniprezentul Bădoi, în minutul 30, cu capul greşea din nou ţinta după o frumoasă combinaţie între Buşu şi Vlada. Costeştenii nu renunţă la luptă şi în minutul 40, Antonie, din 4 metri nu loveşte bine cu capul mingea, anticipând ce va urma după pauză. O pauză determinantă în evoluţia echipei oaspete care, trezită de muştruluiala lui Dobrin, arată o nouă faţă în cea de-a doua repriză. Le-a trebuit doar 15 minute pentru a întoarce soarta jocului în favoarea lor (minutul 50 şi 65 prin Muja şi Ilinescu) şi să viseze la cele trei puncte pe care după evoluţia echipei le meritau. Dar s-a opus Bădoi care în minutul 80 şi 86 îşi readuce echipa în avantaj, spulberând îndoielile numărului mic de spectatori aflaţi în tribune. Şi când totul părea terminat, Zăvoi (Minerul Costeşti) aduce un punct nesperat, dar pe deplin meritat, în minutul 88. Un joc în care, de unul singur, Bădoi a risipit temerile ce planau după desfăşurarea acestui joc.

Au evoluat formaţiile:

 

Alma Lex (echipament alb-portocaliu): Tănasie – Stăvaru, Ciortan, Buşu, Traşcă, Mitală, Stoican, T. Buniţă, Vlada, Popescu, Bădoi (cpt.).

Minerul Costeşti (echipament verde-galben): Bălaşa – Huruială, Muja, Antonie, Peştereanu (cpt.), Şuteu, Zăvoi, Sîrbu, Şuteu, Coca, Gînju. Au mai jucat: Smărăndoiu, Ilinescu, Cîrjan, Catrina.

A arbitrat la centru Cătălin Buşi, ajutat la cele două linii de asistenţii Vasile Niculicioiu şi Mariu Vâncea (toţi din Rm. Vâlcea). Observator AJF: Cristi Barbu (Rm. Vâlcea).

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button