Liga II

Victorie de vacanta

CSM Rm. Vâlcea – Rapid II Bucureşti

Victorie de vacanţă

* după şapte meciuri în care au marcat un singur gol, „municipalii” vor să se revanşeze faţă de suporterii lor

În ultima etapă a Diviziei B, sâmbătă, 3 iunie, de la ora 11.00, CSM Rm. Vâlcea va juca pe stadionul „Municipal” din Zăvoi cu Rapid II Bucureşti, o echipă fără pretenţii, deja retrogradată. În mod normal, ar fi un bun prilej pentru fotbaliştii pregătiţi de Adrian Furnică şi Cristian Lazăr să se despartă cu fruntea sus de proprii suporteri şi nu cum s-a întâmplat la ultimele meciuri de acasă, într-un cor de fluierături. O victorie ar fi aşadar de dorit după şapte meciuri fără succes, timp în care vâlcenii au pierdut de patru ori şi au făcut trei meciuri egale. Prin prisma meciului nul de la Craiova, din runda trecută, care-a avut darul să le mai ridice moralul, Savu şi colegii săi nu se pot împiedica în nici un caz de trupa giuleşteană. „Sper într-o victorie clară, prin care să-i mai facem şi noi fericiţi pe spectatorii noştri, măcar în această ultimă rundă! Nu avem probleme de lot, în afară bineînţeles de cei trei jucători accidentaţi de mai mult timp, Balaci, Georgescu şi Ciortan. Altfel, aştept în continuare «explozia» lui Pena, care până acum doar a cam dat în clocot”, ne-a declarat Adrian Furnică.

Furnică a aflat de ce n-au vrut jucătorii promovarea

Antrenorul braşovean nu a rezolvat deloc enigma evoluţiei mai slabe a elevilor săi din ultimele runde. Furnică a fost însă de acord cu ideea că după etapa a 23-a jucătorii n-au mai vrut să evolueze la aceeaşi valoare pentru că-n cazul în care echipa ar promova în prima divizie mulţi dintre ei nu ar mai fi jucat în Zăvoi. Au simţit că le e mai bine la Vâlcea şi-atunci poate că s-au gândit s-o lase mai moale, decât să ajungă pe la alte cluburi! Pentru că aici totul a mers foarte bine, n-au existat probleme legate de neplata salariilor, condiţiile de pregătire şi cazare au fost excelente. Este şi asta o posibilă justificare pentru afirmaţia făcută mai demult de Furnică, în care tehnicianul CSM-ului spunea că „s-a simţit trădat de jucători”. Altfel, actualul tehnician al „municipalilor” a preferat să nu comenteze zvonurile legate de încheierea conturilor sale cu formaţia vâlceană, însă a recunoscut că toate acestea nu au avut decât darul de a pune gaz pe foc!

 

Nae Manea, favorit pentru banca tehnică

În cazul în care Adrian Furnică nu va mai rămâne la CSM din vară, mai mult ca sigur noul antrenor al CSM-ului va fi ex-rapidistul Nicolae Manea, un preferat al unor oficiali ai clubului vâlcean, mai ales că are şi o carte de vizită impresionantă, la un moment dat aflându-se chiar pe banca tehnică a naţionalei de tineret a ţării noastre. Variantele Petre Gigiu şi Gabriel Stan nici nu au mai fost luate în considerare, Gabriel Mangalagiu va rămâne şef la Centrul de Copii şi Juniori, în timp ce-n cazul lui Victor Roşca a căzut pe planul secund, deoarece se pare că în cazul lui va cântări în mod decisiv faptul că a terminat un sezon dezastruos, ca tehnician al echipei UTA Arad, formaţie care-a ajuns acum în Divizia C. Nu este exclusă însă şi o variantă surpriză. „Avem mai multe nume de antrenori pe care le analizăm şi încă nu am decis cine se afla pe bancă la CSM din sezonul viitor. E foarte posibil să rămână şi Furnică!”, a mărturisit Alin Trandafir, care-a preferat să păstreze totuşi discreţia totală în ceea ce-l priveşte pe tehnicianul favorit. Este foarte posibil ca la meciul de sâmbătă din Zăvoi să fie prezent şi viitorul antrenor al echipei vâlcene. Oare cine va fi?

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button