Auto-Moto

Caravana Skoda continua

Caravana Skoda continuă

Domnule Constantin Prisăcaru, care este evoluţia pieţei auto, în acest moment? Vă întreb acest lucru întrucât, în ultima vreme, se vorbeşte tot mai mult de faptul că vânzările de autoturisme, la nivel naţional, ar traversa o perioadă destul de tulbure. 
Se constată o scădere a vânzărilor de autoturisme noi, comparativ cu perioada similară din 2005, dar nu atât de îngrijorătoare precum o văd unii.
Trece printr-o astfel de perioadă şi Skoda?
Nu. Cu cele 5.314 unităţi comercializate până în acest moment, marca Skoda îşi menţine cea de-a doua poziţie în topul vânzărilor, la numai 63 de unităţi în urma Renault.
Piaţa leasing-ului auto a suferit modificări? 
Acelaşi clasament despre care vă vorbeam este valabil şi pentru domeniul leasing-ului: cele mai achiziţionate mărci de import în primele patru luni au fost Renault, autoturismele producătorului francez fiind finanţate în leasing în proporţie de 42 % (2.266 unităţi). Bineînţeles, urmează Skoda, marcă ce atinge un procent de 53 % (2.813 unităţi).
Ce surprize mai pregăteşte Enduro – Skoda vâlcenilor?
După cum bine ştiţi, în perioada 11 – 12 mai 2006, Caravana Skoda s-a deplasat la Drăgăşani, unde participanţii au apreciat că evenimentul organizat de noi a fost unul reuşit din toate punctele de vedere. Pe 19 mai 2006, vom intra în dialog cu locuitorii din Călimăneşti. Desigur, vă vom ţine la curent cu noua destinaţie a Caravanei. Avem, de asemenea, promoţii interesante la Skoda Fabia – model al cărui cost se ridică la doar 8990 euro, cu toate taxele incluse. Am lansat o promoţie şi la Skoda Octavia Tour, pentru care oferim un discount de 995 euro. Totodată, Enduro oferă constatare gratuită pentru orice tip de maşină. Avem o mulţime de alte surprize plăcute pentru clienţi, dar pe care îi lăsăm să le descopere chiar la sediul firmei noastre.
Pe plan local, cum evoluează vânzările?
La Râmnicu Vâlcea, Skoda este iubită şi are mulţi fani. Lunar, vindem peste 30 de maşini, ocupând un loc important atât pe podium, cât şi în inimile clienţilor noştri.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button