Auto-Moto

SKODA FABIA … CREATà PENTRU A TRIUMFA

Preţul săptămânii: 8.990 Euro

SKODA FABIA … CREATĂ PENTRU A TRIUMFA

Pe o piaţă din ce în ce mai pretenţioasă, standardele îndeplinite de autoturismele de clasă superioară au devenit exigente şi pentru cele de clasă mică. Confortul şi siguranţa au completat imaginea maşinii mici şi economice. Modelul Fabia continuă să convingă printr-un design atractiv şi modern şi un excelent raport preţ-calitate, fiind considerată una dintre cele mai potrivite maşini de serviciu în Europa Centrală şi de Est. Este sigură, practică, fiabilă şi cu costuri de întreţinere scăzute. În România, Skoda Fabia se află în componenţa parcurilor auto ale marilor firme din domeniul petrolier, bancar, farmaceutic şi al distribuţiei. Fabia este disponibilă în trei variante de caroserie: Hatchback, Combi, Sedan fiecare cu câte trei linii de echipare: Classic, Ambiente şi Elegance. Pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră, Enduro Rm. Vâlcea, dealer Skoda, vă propune modelul şi preţul săptămânii. Skoda Fabia Avantaj 1.2 HTP (40 kW (55 CP); transmisie manuală) – preţ CIP: 7.490 Euro; preţ DDP: 8.990 Euro (acciza 1% inclusă în preţ).    

Dotări standard

Design: bare de protecţie vopsite în culoarea caroseriei, cu bandă protectoare neagră; lămpi semnalizare laterale albe; faruri optice cu geam clar şi rama interioară neagră; volan cu 4 spiţe; interior fresh – scaune şi capitonajul uşilor într-o combinaţie de stofe gri şi negru Onyx / Achat; capace de roti DURON 14e; jante 5Jx14 din oţel; a 5-a uşă capitonată integral; tetiere faţă/spate (2+2) reglabile pe înălţime; compartiment portbagaj acoperit; portbagaj capitonat integral cu material textil.
Siguranţă: airbag şofer (full size); imobilizator electronic; coloană direcţie cu reglare pe înălţime şi adâncime; centuri de siguranţă faţă reglabile pe înălţime; trei centuri de siguranţă spate, cu sistem de prindere în trei puncte; întrerupere carburant în caz de accidente; două sisteme de ancorare IZOFIX pentru scaun copil; a treia lampă de stop; stop de ceaţă; stopuri de siguranţă în capitonajul uşilor-faţă.
Funcţionalitate – confort: aer condiţionat; închidere centralizată; computer de bord; servo-direcţie; ştergător lunetă cu duze stropitoare şi cu temporizare; pregătire radio cu 4 difuzoare şi antenă rabatabilă; banchetă spate rabatabilă; reglare faruri de la şofer; filtru de polen; caroserie complet galvanizată; iluminare verde a instrumentelor de bord; iluminare habitaclu cu contacte pe uşile din faţă; turometru cu ceas; luneta încălzită; priză de 12 V în consola centrală; buzunare în capitonajul uşilor faţă; scrumieră faţă; sistem de recirculare a aerului; spaţiu de depozitare în consola centrală; număr şasiu la vedere; roată de rezervă normală; torpedou cu suport pahare (climatizat şi iluminat); inele de amarare în compartiment portbagaj; temporizatoare de stingere a luminii din habitaclu; semnal sonor pentru faruri aprinse; parasolar pasager cu oglindă machiaj / parasolar şofer cu buzunar; mânere plafon faţă; agăţătoare haine în spate; oglinzi laterale reglabile din interior; compartiment depozitare şofer (doză) cu climatizare.
Pentru mai multe detalii, puteţi accesa pagina noastră web : www.endurovl.ro, unde puteţi fi într-un permanent contact cu specialişti din cadrul firmei noastre.
Ec.Teo Prisăcaru
Departament Marketing Enduro Skoda – Auto

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button