Liga IV

Joc mai greu decât arata scorul

Flacăra Horezu – Petrolul II Drăgăşani 2-0 (0-0)

Joc mai greu decât arată scorul

Petroliştii şi-au vândut scump pielea la Horezu în faţa unei echipe care timp de 90 de minute a elaborat atac după atac, dar apărarea bine organizată a oaspeţilor sau neinspiraţia lui Popescu, Nistor şi Nica au făcut ca cele trei puncte să fie câştigate foarte târziu şi cu multă muncă. Pe lângă toate acestea a fost şi forma extraordinară a portarului Petrolului – Mitrache (de departe cel mai bun jucător de pe teren) care-a respins cu mâna, piciorul, capul din poziţii care mai de care favorabile. Iar când Mitrache a fost depăşit, bara s-a opus deschiderii scorului (Buga, minutul 39). Oaspeţii, fără Alin Dumitrescu şi Marian Nicolae care dădeau consistenţă jocului echipei, au încercat prin contraatacuri simple să pună în pericol poarta apărată de Chiriţoiu, dar Drăguşin, Gonţ şi Butişteanu nu au avut forţa necesară de a puncta. O primă repriză albă cu faze electrizante la poarta echipei din Drăgăşani care prefaţa o alta cu aceleaşi caracteristici.

Golurile vin târziu şi erau previzibile după zeci şi zeci de atacuri, apărarea oaspeţilor nemaiputând face faţă iureşului echipei gazdă. În minutul 74 Buga reuşeşte să trimită în plasă centrarea lui Nistor (1-0), iar în minutul 79, Pătroi, după ce Mitrache respinge şutul lui Buga. Un joc dominat de la un cap la altul de o echipă – Flacăra Horezu, care după părerea suporterilor prezenţi la joc a fost scoasă din lupta pentru promovare de dragostea nepreţuită a lui Mihai Persu pentru Cozia Călimăneşti, dragoste în care a implicat „arbitrii de curte” ai echipei aflate pe locul I.

Au evoluat formaţiile:

 

Flacăra Horezu (echipament albastru-roşu): Chiriţoiu (Lungu) – Grigore, Popescu, Geiculescu, Holtei, Nistor, Comănescu, Ciontea, Nica, Buga, Pătroi.

Petrolul II Drăgăşani (echipament roşu-verde): Mitrache, Tudor, Ciocea, Roşu, Butişteanu, Drăguşin, Zamfir, Munteanu, Cărămidă, Gonţ.

 

A arbitrat Alin Croitoru ajutat la linii, ambii cu greşeli, Mihai Scheianu şi Marian Filip. Observator AJF: Paulian Păunescu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button