Liga IV

Gazdele, prinse cu jucatori substituiti

Olteţul Bălceşti – Unirea Tricolorul Goleşti 4-3 (2-0)

Gazdele, prinse cu jucători substituiţi

În partida ce a avut faţă-n faţă cele mai slabe echipe din Divizia D, spectacolul sportiv n-a lipsit, ambele formaţii dorindu-şi victoria pentru a scăpa de ruşinea ultimului loc din clasament. Aşa cum a făcut-o şi în alte partide, Unirea Tricolorul a început mai bine, a dominat prima jumătate a reprizei întâi, dar atacanţii Cornel Deaconu, Mădălin Târş şi Bogdan Zmaranda au ratat şanse imense de a marca. Olteţul Bălceşti a preferat doar cartea contra-atacului, una deosebit de eficientă, însă cu două ratări incredibile ale atacanţilor echipei gazdă rămaşi singuri cu portarii.
Gazdele au echilibrat jocul, au pus treptat-treptat stăpânire pe mijlocul terenului şi a înscris lejer, ducând scorul la un meritat 2-0. Era însă momentul în care, de pe margine, fostul preşedinte al echipei goleştene le-a transmis jucătorilor: „Staţi liniştiţi! Vom câştiga cu 3-0 la «masa verde» pentru că a fost trecut Creiţan ca antrenor pe raport, şi el este în stare de suspendare!” Gazdele, demonstrând că în oraşul lui Mitică Dragomir, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, nu se cunoaşte regulamentul, au ripostat: „Vergi e suspendat ca jucător, nu ca antrenor!”, însă au aflat că suspendarea este valabilă în ambele cazuri şi au început discuţiile contradictorii. Aşa se face că un jucător de rezervă al gazdelor a afirmat: „Ei se chinuie să bată cu jucători pe fals, îi băgară p’ăia de la Diculeşti, dar n-au habar de regulamente!”. Şi aşa a aflat delegatul oaspeţilor, Tibi Preda, că jucătorii cu numerele 7 şi 13 erau pe fals.
Ce a urmat nu mai are importanţă. Jucătorii, în teren, au dorit să arate cine sunt mai buni. Olteţul Bălceşti s-a impus cu 4-3, Unirea Tricolorul Goleşti a arătat din nou că este sub valoarea diviziei D, însă putea obţine pe teren un rezultat de egalitate dacă acelaşi Mădălin Târş nu rata incredibil în minutele de prelungiri. Va fi, totuşi, 3-0 pentru Unirea Tricolorul pentru că noul sponsor-preşedinte al  acestei echipe, Adi Răducanu, a şi achitat taxele necesare pentru o contestaţie la care jucătorii substituiţi nu s-au prezentat. Aşa că, după ce se va judeca acest caz la Comisia de Disciplină, echipa Olteţul Bălceşti va ajunge pe ultimul loc, va pierde meciul cu 3-0 şi va avea alţi jucători suspendaţi sau amenzi din partea AJF.
– Laurenţiu SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button