Liga III

Un nou pas gresit pentru FC Oltchim

CS Vulcan – FC Oltchim Rm. Vâlcea 1-0 (1-0)

Un nou pas greşit pentru FC Oltchim

* tot săptămâna aceasta „gaiţele” se pot redresa

   După eşecul din deplasarea de la Uricani şi victoria la limită obţinută pe propriul teren în dauna formaţiei EMC Rovinari, gruparea vâlceană divizionară C, FC Oltchim a avut un nou insucces. De această dată consemnat în urma meciului disputat în deplasare la Vulcan, cu formaţia din localitate. Spusele preşedintelui Diculoiu par să se adeverească de fiecare dată. Înaintea meciului de la Uricani s-a arătat oarecum nemulţumit de forma jucătorilor „chimişti” şi a apreciat că dacă vor continua aşa, este posibil să primească vreo trei goluri. Nu a fost tocmai în acest fel, dar vâlcenii s-au întors învinşi. La fel s-a întâmplat şi acum, înaintea meciului de la Vulcan. Inginerul Diculoiu a cobit spunând că încă nu se gândeşte la promovare şi că va fi convins că pot ajunge în Divizia B doar dacă FC Oltchim va câştiga ambele meciuri din deplasare. Însă, trei puncte au fost deja pierdute. 
Antrenorul Costel Gaiţă ne-a făcut un rezumat al meciului de la Vulcan: „În prima repriză, la 0-0, a scăpat Melcea singur cu portarul, dar a ratat. Am luat un gol pe greşeala noastră. Era minutul 35 când lipsa de atenţie a lui Tănăsie şi Stoica au făcut ca gazdele să treacă în avantaj. La 1-0 pentru ei, Melcea şi Negrescu au avut două ocazii bune, dar nu le-au valorificat. În a doua repriză am fost pe ei, dar nu am putut să o băgăm în plasă. Am avut două bare, autorii acestora fiind Cosmin Popa şi Şorega. Dacă mai punem la socoteală şi că Negrescu a ratat din poziţie de 1-1 cu portarul, vă daţi seama cum a fost. Mare ghinion avem”.
Vâlcenii mai au de trecut un test dificil vineri, 14 aprilie, când vor întâlni tot în deplasare o altă echipă minerească, Inter Petrila. Despre această confruntare antrenorul Gaiţă spune că „Trebuie să ne revenim şi să o băgăm în poartă. Să nu mai ratăm din poziţii de singur cu portarul, din lovituri de la 11 metri şi alte astfel de faze. Avem o nouă deplasare grea, la Petrila, însă sper să putem îmbunătăţi clasamentul la adevăr. Am pierdut puncte valoroase şi le-am permis celorlalte contracandidate din lupta pentru titlu să se apropie de noi. Suntem la 6 puncte de următoarea clasată”. Partida va fi arbitrată de C-tin Făniţă, Gabi Drăguţ şi Dan Trancă, toţi din Timişoara.

– Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button