Liga V

Scor de tenis la Ioneşti

REUŞITĂ / Oltul s-a impus cu 6-0 în faţa Victoriei Ştefăneşti, surprinzând nu doar diferenţa de scor, ci şi cele câteva evenimente care-au avut loc

Oltul Ioneşti a demonstrat şi în partida cu Victoria Ştefăneşti că reprezintă acum o formaţie de temut în seria a II-a de la „Onoare”. Chiar dacă şi oaspeţii au avut câteva ocazii, cei care-au dat dovadă de prolificitate au fost tot jucătorii gazdă. Adi Cosma a marcat încă din minutul 15, imediat fiind dublat de Costinel Dobrică. Oltul a intrat la pauză cu un avantaj de două goluri şi cu speranţa că va reuşi în partea secundă să facă spectacol. Şi-a îndeplinit obiectivul, la asigurarea spectacolului sau mai bine spus a atractivităţii meciului contribuind nu doar cele patru goluri care-au mai fost marcate în ultimele 45 de minute de Adi Cosma (2), Telejman şi Urucu, ci şi jucătorii formaţiei din Ştefăneşti.

Căpitanul Victoriei a avut ceva de reproşat brigăzii de arbitri încă din prima parte a întâlnirii, tuşierul fiind puţin şifonat, însă centralul a preferat să nu strice jocul, sancţionându-l doar cu cartonaşul galben. În partea secundă, însă, jucătorul Victoriei şi-a continuat „reprezentaţia”, după cum ne-au spus gazdele, revărsându-şi supărarea chiar şi asupra propriilor colegi. Până la urmă a fost eliminat de pe terenul de joc şi potolit cu două palme de către antrenorul său. A fost nevoie şi de intervenţia jandarmului de la teren pentru ca acesta să fie evacuat din incinta terenului de joc. După cum ne-a declarat Ion Ciucă, delegatul Oltului Ioneşti, un alt eveniment s-a petrecut pe finalul partidei, la ultimul gol marcat de gazde. Portarul s-a dat accidentat, iar apoi oaspeţii au cerut anularea golului pe motiv că mingea era spartă. Într-adevăr, balonul se dezumflase, aşa cum constataseră jucătorii Victoriei, însă gazdele cred că spargerea mingii n-a fost întâmplătoare, ci s-a produs în urma unui act premeditat. „Cred că jucătorii Victoriei au avut un ac la ei. Nu se explică altfel cum de s-a spart mingea, deşi în momentul şutului era perfect regulamentară. Oaspeţii au râs când i-am întrebat dacă au avut acul cu ei şi au spart mingea”, ne-a spus Ion Ciucă. Oricum, chiar dacă mingea s-a spart, golul a rămas, Oltul Ioneşti impunându-se cu 6-0. (Simona SIMA)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button