Alte sporturi

Două meciuri câştigate pentru tenismenele de la CSŞ-Chimia

Sportivele legitimate la secţia de tenis de masă a CSŞ-Chimia Rm. Vâlcea, împreună cu antrenoarea Mihaela Truşcă, s-au deplasat week-end-ul trecut la Galaţi, acolo unde au participat la ultima etapă a Diviziei A din cadrul Campionatului Naţional de tenis de masă. Tenismenele vâlcene au câştigat ambele meciuri disputate, cu echipa din Galaţi, cu scorul de 9-4c şi cu cea din Rm. Sărat, cu 9-6. De la CSŞ-Chimia au făcut deplasarea la Galaţi: Mădălina Avram, Larisa Ghişoiu, Lavinia Şandru şi Cristina Goleanu. „Având în vedere faptul că indiferent de rezultate rămâneam tot pe locul 1 din grupa a doua, am decis să mai luăm cu noi pentru a participa şi două fete mai mici. Este vorba despre Lavinia Şandru şi Cristina Goleanu.

 În ceea ce o priveşte pe Cristina Goleanu, este de menţionat faptul că a avut o evoluţie foarte bună. Cu siguranţă o vom mai folosi în astfel de competiţii”, ne-a declarat Mihaela Truşcă, iar apoi a adăugat: „Cu ocazia acestei deplasări la Galaţi, ne-am oprit şi pe la Buzău, de unde am ridicat cele două mese, foarte performante, ce ne-au fost donate de Federaţia Română de Tenis de Masă”.
Următoarea competiţie la care vor participa fetele de la CSŞ Rm. Vâlcea va avea loc în perioada 1-3 mai, la Slatina. Este vorba despre Campionatul Naţional de cadete, unde echipa pregătită de antrenorul Cristian Popescu va fi formată din: Cristina Goleanu, Teodora Dobre, Andreea Voicu, Alexandra Mirică, Lavinia Şandru, Georgiana Târzianu şi Carina Daşoveanu. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button