Liga II

Totul pentru victorie!

DERBY / Partida dintre CSM Rm. Vâlcea şi Internaţional Curtea de Argeş se va disputa sâmbătă, 18 aprilie, de la ora 13.00

Cu doar o zi înainte de Paşti, „municipalii” au de disputat cel mai important meci de la începutul acestui retur în compania uneia dintre principalele contracandidate la promovare, Internaţional Curtea de Argeş. Până atunci, „municipalii” aşteaptă însă cu sufletul la gură deznodământul partidei care se dispută astăzi, de la ora 17.00, în care viitoarea adversară a CSM-ului întâlneşte Unirea Alba Iulia, o altă formaţie angrenată în cursa pentru ocuparea unui loc promovabil. În cazul în care ardelenii vor obţine un rezultat pozitiv pe terenul rivalilor din Curtea de Argeş, iar apoi vor pierde şi în faţa „municipalilor”, sâmbătă în Zăvoi, atunci se poate afirma cu tărie că formaţia finanţată de Benone Lazăr este ca şi ieşită din cărţile promovării.

În faţa celor de la Internaţional, vâlcenii mai au un atu, acela al zilelor de recuperare: băieţii lui Artimon au jucat sâmbătă la Cluj-Napoca, în timp ce echipa antrenată de Fane Stoica îşi dispută meciul abia astăzi (n.r. marţi). Având în vedere rivalitatea care există între cele două echipe şi mai ales dacă ţinem cont de faptul că, la mai toate meciurile CSM-ului, au apărut zvonuri conform cărora adversarii erau „îmbărbătaţi” cu bani veniţi dinspre gruparea piteşteană, suntem siguri că „municipalii” vor da totul pe teren pentru a câştiga.
Partida dintre CSM Rm. Vâlcea şi Internaţional Curtea de Argeş se va disputa sâmbătă, 18 aprilie, cu începere de la ora 13.00 şi va fi transmisă în direct pe postul Sport.ro. Biletele pentru acest meci se vor pune în vânzare încă de marţi, 14 aprilie, la stadionul din Zăvoi.
Romulus DUMITRU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button