Liga IV

Posada Perişani are buget de podium

În plină perioadă de criză, Posada Perişani este una dintre echipele din elita fotbalului judeţean care nu duce grija zilei de mâine. În timp ce foarte multe echipe se confruntă cu probleme financiare, jucătorii care activează la gruparea din Ţara Loviştei se pot considera norocoşi. Dacă ar fi să facem o glumă putem spune că în nordul judeţului n-a ajuns până acum criza financiară, iar de lipsa grijii banilor principalul „vinovat” este chiar primarul comunei Perişani, Ion Sandu. Bugetul echipei de fotbal pentru acest retur de campionat se ridică la suma de 50.000 lei, aşa că, dacă s-ar face un top al bugetelor din Liga a IV-a, cu siguranţă Posada s-ar situa pe podium.

Marea majoritate a acestei sume (adică aproximativ 35.000 lei) provine din bugetul local al comunei Perişani, bani care sunt folosiţi pentru salariile jucătorilor, antrenorului, pentru „dările” către AJF Vâlcea şi pentru transport. Diferenţa provine din sponsorizările obţinute de primarul Ion Sandu sau chiar din buzunarul acestuia.
„Niciodată nu mi-a plăcut să stau cu mâna întinsă sau să pierd timpul aşteptând bugetul pentru a face ceva. Întotdeauna am căutat soluţii pentru a aduce venituri suplimentare în vistieria comunei Perişani şi la fel stau lucrurile în ceea ce priveşte echipa de fotbal. Nu este un secret pentru nimeni că fiecare jucător al formaţiei Posada Perişani are 50 lei primă de meci, iar aceşti bani sunt aduşi de mine, în general din sponsorizări, însă uneori am dat chiar eu bani din buzunarul propriu. Iubesc fotbalul, l-am practicat, şi nu pot sta deoparte!” – ne-a explicat Ion Sandu, primarul comunei Perişani.

Gruparea primarului Sandu s-a întărit de la Inter
ACHIZIŢII / Echipa din Perişani şi-a asigurat serviciile a patru dintre cei mai cunoscuţi jucători ai echipei patronată de Laurenţiu Cherăscu, proaspăt desfiinţată

Ambiţia primarului Ion Sandu de a avea fotbal de calitate la Perişani a dus la formarea unei echipe competitive. Deşi contactul cu fotbalul organizat a fost dur la început, pe parcurs planurile sale au început să prindă contur. A mizat pe jucători cu experienţă, a căror evoluţie l-a mulţumit tot mai mult în ultima perioadă pe edilul din Perişani. Jocul Posadei a crescut de la meci la meci, rezultatele sunt mulţumitoare, însă pentru ca acestea să aibă continuitate s-a considerat că e nevoie de un lot numeros, pentru a fi asigurată şi o oarecare concurenţă pe posturi. Mergând pe această idee, conducerea echipei din Perişani a profitat de desfiinţarea Interului, asigurându-şi, săptămâna trecută, serviciile altor patru jucători. Alături de fostul sponsor al echipei Inter Rm. Vâlcea, Laurenţiu Cherăscu, au „căzut la pace” cu Posada şi jucătorii Marius Ariciu, Laurenţiu Nicolaescu, Tică Negrescu, care-au şi debutat pentru echipa antrenată de Viorel Ciofîcă într-un amical disputat cu AS Şirineasa, la mijlocul săptămânii trecute.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button