Liga IV

Victorie cu dedicaţie pentru…apărare

ANIVERSARE / AS Şirineasa a câştigat la scor de neprezentare disputa cu CSM II, făcându-i un cadou frumos jucătorului Petre Băiaşu, care şi-a serbat ziua de naştere

Evoluţia tinerilor jucători antrenaţi de Cristi Bora la CSM II a oscilat pe parcursul acestui retur de campionat. Au pierdut când puţini se aşteptau, dar apoi şi-au revenit, în ultima rundă, cu Posada Perişani, demonstrând că au intrat din nou pe drumul cel bun. Se aşteptau la un rezultat pozitiv şi la Şirineasa, însă jocul bun al echipei gazdă a dat peste cap toate calculele „municipalilor”. Echipa lui Dan Săraru a ameninţat CSM-ul încă din prima repriză, când şi-a creat câteva situaţii bune de a marca, dar a preluat avantajul doar după un penalti acordat de centralul Roşu şi transformat de Gigi Marga în minutul 20 al meciului. Suspansul a fost păstrat până spre finalul partidei când AS Şirineasa a tranşat soarta meciului în favoarea sa.

Reuşita lui Răducea şi autogolul lui Chiripuş, după o acţiune bună a lui Andrei Fistogeanu, au adus victoria echipei din Şirineasa, succes dedicat de jucători colegului lor, fundaşului Petre Băiaşu, care sâmbătă şi-a serbat ziua de naştere. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button