Alte sporturi

Sportivele de la CSŞ şi-au arătat talentul la Constanţa

Sala de sport a Liceului cu Profil Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanţa a găzduit în intervalul 26-29 martie etapa pe echipe a Campionatului Naţional de tenis de masă rezervat categoriei de juniori I. Competiţia a adunat la start un număr total de 18 echipe, care au fost apoi împărţite în trei grupe de câte şase. După disputarea tuturor partidelor, patru dintre grupările participante au retrogradat.
La Constanţa, s-au deplasat şi  fetele pregătite la Clubul Sportiv Şcolar Rm. Vâlcea de către antrenoarea Mihaela Truşcă. La finalul meciurilor din prima fază, vâlcencele au înregistrat trei înfrângeri (Constanţa 1, Târgu Mureş, Arad) şi două victorii (Dunărea Giurgiu, Slatina 2), reuşind astfel să intre în grupa 7-12, unde au câştigat toate partidele pe care le-au jucat (cu Odorheiu Secuiesc, Constanţa 3, Râmnicu Sărat şi Târgu Secuiesc).

Astfel, în urma rezultatelor obţinute, vâlcencele au ocupat în clasamentul final locul 8, câştigătoarea campionatului fiind echipa Constanţa 1.
Echipa Clubului Sportiv Şcolar din Rm. Vâlcea a fost formată din următoarele sportive: Lavinia Şandru, Mădălina Avram, Ioana Ghiordun şi Larisa Ghişoiu. „Consider că elevele mele au avut o comportare bună la această competiţie. La dublu am jucat de fiecare dată cu perechea Larisa Ghişoiu – Mădălina Avram, pe care o folosesc şi la divizia A. Cred că fetele fac împreună o echipă sudată şi care se descurcă foarte bine”, a declarat Mihaela Truşcă. Directoarea CSŞ ne-a mai precizat şi care este următoarea competiţie pentru care se pregătesc tenismenele sale. Este vorba despre o nouă etapă de divizia A, ce se va desfăşura pe data de 24 aprilie, la Galaţi şi la care vor participa aceleaşi patru sportive.

Federaţia Română de Tenis de Masă sprijină cluburile sportive

Prin intermediul programului „Vestiarul Meu”, implementat de Federaţia Română de Tenis de Masă, Clubul Sportiv Şcolar din Rm. Vâlcea, condus de Mihaela Truşcă, a intrat în primele şase asociaţii sportive din ţară cărora li s-a aprobat acest proiect. Şefa clubului vâlcean se arată foarte mulţumită de actuala conducere a FRTM, care s-a arătat foarte preocupată de necesităţile sportivilor. „De când sunt directoare la CSŞ nu am primit absolut nimic din partea altor federaţii. De fapt, vreau să spun că, din punctul meu de vedere, FRTM, condusă în momentul de faţă de Cristian Romanescu, este una dintre cele mai serioase de până acum. Deja am primit de la Romstal gresie, faianţă, duş, cabină, chiuvetă şi alte materiale necesare amenajării unui vestiar modern.”, a declarat Mihaela Truşcă, după care ne-a precizat că pe lângă proiectul „Vestiarul Meu”, în plus a mai beneficiat şi două noi mese de tenis din partea federaţiei. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button