Liga II

Derby în Zăvoi

• Partida CSM Rm. Vâlcea – FC Drobeta Tr. Severin se va disputa duminică, 5 aprilie, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi

CSM Rm. Vâlcea a avut un început de retur extrem de bun, rezultatele obţinute până în prezent ducându-i pe ultima treaptă a podiumului, la doar un punct în spatele primelor două clasate. Victoria cu destule emoţii obţinută în faţa ultimei clasate probabil i-a trezit la realitate pe „municipali”, fiind practic un semnal de alarmă înaintea derby-ului de sâmbătă de pe teren propriu, când trupa antrenată de Alin Artimon va primi vizita formaţiei FC Drobeta.
În ultima perioadă, severinenii s-au confruntat cu ceva probleme, au schimbat antrenorul după doar câteva meciuri disputate în retur, Eugen Neagoe demisionând de pe banca tehnică.

Surprinzător, conducerea clubului nu a numit un alt antrenor, pe bancă fiind anunţat ca înlocuitor al lui Neagoe nimeni altul decât preşedintele Vasile Mănescu. Se pare că preşedintele-antrenor a ştiut să-şi remonteze echipa, FC Drobeta reuşind să detroneze liderul, remizând pe propriul teren cu Unirea Alba Iulia.
De partea cealaltă parte, Alin Artimon a spus că îşi va lua toate măsurile de precauţie pentru a obţine toate cele trei puncte puse în joc duminică. Pe lângă faptul că vâlcenii nu-şi pot permite să piardă puncte pe propriul teren pentru a rămâne în plasa primelor clasate, tehnicianul vâlcenilor are de apărat şi propriul palmares, acesta nefiind învins niciodată în Zăvoi de când a preluat CSM-ul.
Formaţia probabilă cu care CSM-ul va aborda partida de duminică este următoarea: Perianu – Pasăre, Dinu, Kutlacek, Goge – I. Popa, Sg. Popescu, Săceanu, Roszel – Câju şi Stromajer.

Se va juca duminică

Derby-ul etapei a 23-a a Seriei Vest din Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea – FC Drobeta Tr. Severin se va disputa duminică, 5 aprilie, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi. Canalul de televiziune Sport.ro, cel care va difuza meciul  a propus iniţial ora 13.00, variantă necceptată de vâlceni. Astfel, partida CSM Rm. Vâlcea – FC Drobeta se va disputa duminică, de la ora 11.00, urmând ca Sport.ro să difuzeze înregistrarea derby-ului în aceeaşi zi, de la ora 13.00.

Radu Voina, în Zăvoi
• Tehnicianul echipei Oltchim intenţionează să fie prezent la finele săptămânii la meciul dintre CSM şi FC Drobeta

Prin rezultatele pe care le-au înregistrat până în acest moment, precum şi prin poziţia pe care o ocupă în clasamentul Ligii a II-a, fotbaliştii de la CSM încearcă, la fel ca şi handbalistele de la Oltchim, să satisfacă ambiţiile iubitorilor sportului din Vâlcea. Elevii lui Alin Artimon au primit recent girul primarului Mircia Gutău de a promova în Liga I, o performanţă după care fotbalul vâlcean tânjeşte de peste două decenii. Tocmai de aceea, antrenorul Radu Voina crede că între cele două grupări ar trebui să existe o solidaritate locală. Tehnicianul Oltchim-ului şi-a propus ca duminică, 5 aprilie, să se afle în tribunele Stadionului „Municipal” din Zăvoi la meciul derbi pe care CSM-ul îl va disputa împotriva echipei FC Drobeta Tr. Severin. „Personal, îmi place fotbalul, însă nu şi ceea ce se întâmplă în ţară, în Liga I. Până acum nu am fost încă la nici un meci al CSM-ului, dar la finele acestei săptămâni cred că voi fi prezent în Zăvoi, la meciul cu FC Drobeta. Le-am spus şi fetelor, cine vrea să meargă, nu e nici o problemă. Printre ele oricum sunt amatoare de fotbal, mai ales că unele au relaţii şi sunt căsătorite inclusiv cu fotbalişti. Am stat de vorbă recent cu antrenorul Alin Artimon şi am înţeles că şi elevii săi au fost în sală la meciul cu Gyor de la Vâlcea. E bine să existe o asemenea solidaritate, între echipele de frunte ale oraşului. Altfel, îmi place foarte mult terenul de joc din Zăvoi, e superb, n-am mai văzut aşa ceva prin alte locuri din ţară”, a mărturisit Voina.
Romulus DUMITRU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button