Liga IV

Sportul continuă în „Elită”!

După înfrângerea din intermediara de la mijlocul săptămânii trecute s-a zvonit că Sportul Rm. Vâlcea nu va mai continua în campionat, sponsorul acesteia, Neluş Giuran, decizând să-şi retragă sprijinul financiar. Până la urmă ideea retragerii din campionat a fostei campioane a judeţului a durat mai puţin de o săptămână. Giuran a vrut să le dea o lecţie jucătorilor săi şi nu a mai plătit baremurile de arbitraj rămase restante din urmă cu două etape. Deşi s-a spus că pentru acest lucru Sportul nu a mai fost programată de AJF pentru meciul cu CSM Drăgăşani, adevărul este că Leo şi compania nu au vrut să se mai prezinte, date fiind problemele avute cu sponsorul. Între timp, însă, Giuran a revenit la sentimente mai bune, promiţând continuitate în proiectul demarat cu Sportul.

 „Nu m-am gândit să mă retrag definitiv de la Sportul. Am vrut doar să le dau o lecţie jucătorilor. M-am supărat că în intermediara de la mijlocul săptămânii trecute de-abia s-au strâns 11 jucători, cât să poată avea loc meciul. Vreau să am o discuţie serioasă cu ei, să ştiu pe cine mă pot baza. N-am renunţat la Liga a III-a, la planurile mele, dar m-am săturat de lipsa de seriozitate a unor jucători care invocă tot felul de probleme la meciurile importante. Trebuie să ştie că avem meciuri şi în deplasare, nu doar acasă. Oricum, totul va reveni la normal din această săptămână”, ne-a declarat Neluş Giuran. (S.S.)

Octavian Sârbu nu dă Sportul pe nicio echipă

Fostul divizionar A, Octavian Sârbu, care este recunoscut pentru talentul său în hair-styling,  nu crede că echipa la care activează în momentul de faţă (Sportul Rm. Vâlcea) nu va mai participa la meciurile oficiale din campionat. „S-a investit suficient în această echipă, pentru a nu continua ceea ce am început. Ar fi păcat să abandonăm acest proiect frumos. Suntem la început de drum. Avem nevoie de timp şi de critici mai puţine. Nu aş renunţa la Sportul pentru a juca la vreo altă echipă”, ne-a spus Octavian Sârbu. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button