Liga V

Partidă à la Benny Hill la Scundu

INEDIT / Câteva raţe „kamikaze” şi-au făcut mendrele pe terenul celor de la  Zorile, creând o atmosferă cum rar mai întâlneşti chiar şi în Liga a V-a

Meciul pe care gruparea lui Marian Geică (Olteţul Bălceşti) l-a susţinut în week-end pe terenul celor de la Zorile Scundu nu a fost deloc lipsit de năbădăi, consemnând o altă filă amuzantă în „analele” fotbalului judeţean. Disputa dintre cele două echipe de Liga a V-a a avut parte de câteva episoade comice, în care, câteva raţe mai curajoase, s-au gândit să le facă o surpriză jucătorilor de pe teren. Scena cu pricina a avut loc în cea de-a doua repriză, când păsările au intrat pe stadion şi s-au instalat confortabil în poarta celor de la Olteţul Bălceşti. Nu au stat prea mult pe gânduri şi au pus la cale un plan „diabolic”.

„Arbitrul de centru, Nicolae Ciucă, a oprit imediat partida, pentru a scoate de pe teren raţele cu năbădăi. Însă, în clipa imediat următoare, una dintre păsări ne-a făcut un cadou, mai precis, un ou, exact pe linia porţii. Mai în glumă mai în serios, oul a fost cu siguranţă unul norocos, de vreme ce, într-un alt meci din seria noastră, desfăşurat la Ioneşti, lidera la zi, Voinţa Orleşti, a obţinut un rezultat de egalitate, în urma căruia şansele noastre la promovare au crescut simţitor. Un ou magic! Cam aşa l-aş putea denumi”, ne-a spus glumind delegatul Marian Geică, de la Olteţul Bălceşti.
Aceasta fază nu a fost singura care a provocat hohote de râs spectatorilor prezenţi la meci. În prima repriză, un bătrânior a intrat pe teren, cu scopul de a ajunge la grădina lui, aflată de cealaltă parte a terenului. Persoana în cauză nu s-a mai chinuit să ocolească ditamai tarlaua numită generic „teren de fotbal” şi a luat-o pe drumul cel mai scurt. Echipele de fotbal au stat ceva timp până ce bătrâniorul să traverseze întreaga suprafaţă de joc, încât mai aveau puţin şi-o puneau de un grătar cu cârnaţi de Pleşcoi şi cartofi copţi. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button