Liga V

Dinamo s-a împotmolit cu Viitorul

DECĂDERE / Gruparea lui Popi a condus cu 3-0, dar s-a întors doar cu un punct din deplasarea de la Olanu

Runda de duminică, 29 martie, a fost una a surprizelor. Cel puţin în seria I de la Onoare, acolo unde liderul, FC Băbeni, a pierdut pentru prima dată în acest sezon. De sincopa grupării lui Eugen Roşu n-a profitat aşa cum şi-ar fi dorit Dinamo Rm. Vâlcea, una dintre principalele urmăritoare ale băbenarilor. Trupa lui Marcel Popi a remizat, scor 3-3, pe terenul de la Olanu, în faţa Viitorului din localitate. Asta după ce dinamoviştii au condus cu scorul de 3-0. Golurile lui Ilea şi Lepşea din prima repriză, iar apoi reuşita lui Roşca din debutul reprizei secunde, n-au fost suficiente pentru ca Dinamo să plece de la Olanu cu toate cele trei puncte.

Presiunea exercitată de echipa gazdă, condusă de pe teren de experimentatul Marin Catargiu şi-a pus amprenta pe jucătorii antrenaţi de Lucian Catargiu, care au cedat pe finalul meciului. Au primit într-un timp scurt trei goluri, astfel că şi-au trecut în cont prima remiză din acest sezon.

Selecţii pentru formarea unor grupe de juniori republicani

Marcel Popi, sponsorul de la Dinamo Rm. Vâlcea, a iniţiat un proiect ce are ca finalitate formarea unor grupe de tineri fotbalişti care vor fi înscrise din sezonul viitor în campionatul de juniori republicani. În sprijinul acestei idei, încă din această săptămână organizează o rundă de selecţii pentru juniorii care vor să facă parte din aceste grupe de „republicani”. Miercuri, 1 aprilie, la stadionul Armata din imediata apropiere a bazei Oltchim, începând cu ora 16.00, tinerii care vor să demonstreze că sunt talentaţi şi pot ajunge adevăraţi fotbalişti sunt aşteptaţi pentru a da probe de joc. „Îmi doresc să formăm acest grupe de juniori republicani, pentru că în tineri stă viitorul fotbalului. Asta nu înseamnă, neapărat, că voi renunţa la echipa de judeţ, la Dinamo. Vreau, însă, să mă bazez pe tineret. Juniorii sunt mai serioşi, vin la antrenamente, respectă programul impus. Doar aşa se poate obţine performanţă. Fără o pregătire fizică corespunzătoare, nu poţi avea pretenţii să rezişti un meci întreg la capacitate maximă”, este de părere Marcel Popi. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button