Liga V

Echipa lui Marian Sucea s-a impus în faţa Sportului N. Bălcescu

FC Budeşti a reuşit să se impună pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în faţa formaţiei prezidate de Vali Badea. Potrivit declaraţiilor antrenorului Marian Sucea, din cauza unor probleme cu legitimaţiile, încă de la începutul partidei cei de la Sportul Nicolae Bălcescu au jucat în inferioritate numerică, mai precis în doar nouă oameni. Dintre sportivii ce activează la FC Budeşti au marcat Alexandru Rizoiu (un gol), Anton Micu (2) şi Alexandru Stroe (1), iar alături de ei, în acest meci au mai fost M. Nedeluş – portar, Gherguş, Bănescu, Croitoru, Popescu, Iboleanu, Barbu, Radu, Nistor şi G. Nedeluş. Un alt lucru ce trebuie menţionat este legat de faptul că, după ce a fost dur faultat de unul dintre adversarii săi, Alexandru Iboleanu a avut o altercaţie cu acesta, în urma căreia a primit cartonaşul roşu şi a fost eliminat.

Schimbare prolifică în strategia de joc

„Consider că toată echipa s-a remarcat şi a jucat bine, însă sunt în special mulţumit de portarul Marius Nedeluş, care s-a descurcat excelent. Încă un membru al grupării care a avut o prestaţie deosebită este Alexandru Stroe, jucător ce până în minutul 75 a fost pe post de fundaş-stânga, iar atunci am decis să îl pun vârf de atac. Imediat după această schimbare a şi marcat”, a declarat Marian Sucea, antrenorul celor de la FC Budeşti, după care ne-a precizat care este obiectivul echipei sale. „Sperăm să rămânem clasaţi pe locul 2 până la sfârşitul returului”, a adăugat acesta. (O.D.)

Marian Radu a renunţat la FC Budeşti

După cele trei victorii consecutive înregistrate în acest retur, Marian Radu a decis să se retragă de la FC Budeşti pentru a se dedica mai mult pregătirii grupelor de copii de la Viitorul Budeşti. „Am decis să întrerup colaborarea cu Marian Sucea, pentru că nu mai am timp să pregătesc concomitent echipa de Liga a V-a cât şi Viitorul Budeşti. Vreau să formez o echipă de juniori competitivă pe care să mă pot baza din sezonul viitor. Rezultatele se văd deja în campionatul de juniori al Ligii a IV-a. Sper ca Sucea să facă o treabă bună în continuare şi să menţină seria de victorii înregistrate de mine ca antrenor”, ne-a spus Marian Radu. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button