Alte sporturi

Două noi victorii pentru tenismenele Mihaelei Truşcă

Recent, la Râmnicu Sărat a avut loc o nouă etapă din cadrul Campionatului Naţional de tenis de masă, la care a participat şi echipa Clubului Sportiv Şcolar Rm. Vâlcea, pregătită de antrenoarea Mihaela Truşcă. Vâlcencele au întâlnit în această competiţie mai întâi sportivele din Rm. Sărat, pe care le-au şi învins cu scorul de 9-5. Apoi, partida cu tenismenele din Galaţi a fost deasemenea câştigată de fetele de la CSŞ cu 9-1. „O comportare deosebită a avut Mădălina Avram, sportivă care nu a pierdut nici o partidă în această etapă de campionat. Cu Rm. Sărat a fost ceva mai dificil, dar după câştigarea meciului de dublu de către echipa formată din Mădălina Avram şi Larisa Ghişoiu ne-a fost mai uşor. Aceste victorii sunt foarte importante pentru moralul lor, având în vedere că în perioada 26-29 martie, la Constanţa se va desfăşura Campionatul Naţional pe echipe rezervat juniorilor din cadrul diviziei A”, ne-a declarat Mihaela Truşcă.

Această competiţie va aduna la start un număr total de 18 echipe (fiecare formată din trei sportive) din toată ţara, dintre care la final patru vor retrograda. Dintre fetele de la CSŞ Rm. Vâlcea vor merge la Constanţa Mădălina Avram, Larisa Ghişoiu, Ioana Ghiordun şi Lavinia Şandru.

Şi după alegeri, FRTM are acelaşi preşedinte

Pe data de 17 martie a avut loc şi Adunarea Generală a Federaţiei Române de Tenis de Masă (FRTM), la care directoarea CSŞ Rm. Vâlcea, Mihaela Truşcă a participat în calitate de preşedinte al comisiei de validare. Pentru postul de preşedinte al federaţiei s-au bătut doi candidaţi, Cristi Romanescu ieşind învingător în dauna colegului său, Gheorghe Bozga. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button