Diverse

Duel pentru primul loc

RIVALITATE / ETO Gyor şi Oltchim Rm. Vâlcea se înfruntă sâmbătă, 21 martie, de la 16.15 (ora României), în Ungaria, în derbiul Grupei a II-a

Calificate deja în semifinale Ligii Campionilor, handbalistele de la Oltchim vor disputa la finele acestei săptămâni, mai precis sâmbătă, 21 martie, ultimul meci din grupele principale. Luminiţa Dinu şi colegele sale vor merge în Ungaria, la Gyor, de unde vâlcencele şi-au propus să se întoarcă, de asemenea, victorioase.

„Mergem să câştigăm în Ungaria!”

Deşi ambele echipe şi-au asigurat deja biletele pentru semifinale, miza meciului de la Gyor nu a dispărut. Partida din Ungaria ar fi fost una doar pentru palmares dacă handbalistele vâlcene nu ar fi anunţat deja obiectivul cu care vor pleca la drum: victoria! Motivul?

Pentru că locul 1 în grupă le dă şansa de a disputa pe teren propriu returul semifinalelor Ligii Campionilor, jucătoarele vâlcene vor să câştige în Ungaria, caz în care ar reuşi să detroneze echipa maghiară din fotoliul de lideră. „Vom merge la victorie la Gyor, ne vom juca şansa până la capăt. Atuul lor e unul singur: vor evolua pe teren propriu. Ne dorim să câştigăm, să terminăm grupa pe primul loc, astfel încât să jucăm returul semifinalelor acasă, caz în care şi şansele de a ajunge în finală vor fi desigur mai mari”, a afirmat portarul Luminiţa Dinu.

De la ruşi vin arbitrii!

Meciul ETO Gyor – Oltchim Rm. Vâlcea se va disputa sâmbătă 21 martie, de la 16.15 (ora României) şi va fi condus de o brigadă de arbitri din Rusia, alcătuită din Viktor Poladenko şi Igor Chernega, delegat din partea Federaţiei Europene de Handbal (EHF) fiind desemnat sârbul Vlado Pendic. Partida din Ungaria va fi transmisă în direct pe postul de televiziune Sport.ro.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button