Liga II

„Trebuie sa ne facem jocul, sa câstigam si sa nu depindem de altii !”

Cristi Lazăr, secundul CSM-ului, după partida de la Ploieşti, cu Astra,

„Trebuie să ne facem jocul, să câştigăm şi să nu depindem de alţii!”

  La prima partidă din retur, disputată în nocturna din Ploieşti, pe Arena Astra, secundul grupării din Zăvoi, Cristi Lazăr, s-a aflat faţă în faţă, acum ca adversari, cu Petre Gigiu. După cum se ştie, Cristi Lazăr a fost un timp secundul actualului tehnician al astralilor, pe vremea când Gigiu antrena în Zăvoi. Egalul scos la Ploieşti, cu Astra, coroborat cu acelaşi rezultat de egalitate din meciul Petrolul – Unirea Urziceni păstrează deocamdată gruparea din Zăvoi, CS Municipal, pe locul secund în seria B2, chiar dacă la patru puncte de craiovenii lui Stângă.  

– Cristi Lazăr, te-ai văzut cu Petre Gigiu, cum a fost?

Da, ne-am văzut, ne-am salutat şi atât. Fiecare are acum treaba sa, suntem profesionişti şi trebuie să facem treabă pentru echipa, clubul, la care suntem angajaţi.

– Cum a fost jocul ?

A fost un joc greu pentru ambele echipe. Mai ales pentru ei, pentru că erau deja la –7 la adevăr şi orice înfrângere acasă duce Astra spre retrogradare. Noi ne-am făcut jocul, am încercat în primul rând să nu luăm gol dar am vrut să şi marcăm dacă se poate. Până la urmă e bine, un punct câştigat în deplasare e totuşi un punct.

– Ce spui de rezultatele celelalte?

Eu spun că egalul de la ploieşti, Petrolul – Unirea Urziceni, nu-i ajută pe gazde. Va fi foarte greu pentru Petrolul să reintre în cărţile promovării. Nu e un capăt de ţară nici că Universitatea Craiova s-a dus la patru puncte de noi, nu e un handicap greu de recuperat. Returul e abia la început, mai sunt multe meciuri şi nu se ştie niciodată. Despre celelalte meciuri nu ştiu ce să spun. A bătut Caracalul la Dinamo II, asta e oarecum o surpriză. Dar noi acum ne batem cu cei de sus, îi lăsăm pe ceilalţi să se bată între ei.

– Ne e frică de Unirea Urziceni?

Nouă nu ne e frică de nimeni. Am demonstrat asta în tur şi vom arăta acelaşi lucru şi în retur. Echipa din Urziceni va trebui să-şi câştige meciurile de acasă, iar noi vrem să dăm tunul acolo şi, de ce nu (?!) la Craiova. Avem o echipă puternică şi cred că putem măcar să sperăm că putem furniza această surpriză. De fapt, de aia e fotbalul aşa de iubit, că are şi ceva neprevăzut.

– Etapa viitoare vine în Zăvoi Inter Gaz…

Aici trebuie să fim atenţi. Pentru că, uite, vin la noi echipe din astea „înecate”, care speră să ia ceva puncte de afară. Noi trebuie să ne vedem de joc şi să nu depindem de alţii. Ne facem jocul, câştigăm, mulţumim pe toată lumea şi nici nu mai stăm la mâna altora. Acesta e, cred eu, cel mai important lucru.

Ionel GEREA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button