Liga II

Achizitii pe ultima suta de metri la CSM

Se apropie începutul returului

 

Achiziţii pe ultima sută de metri la CSM

 

   Amânarea returului Diviziei B cu o săptămână le-a dat prilejul oficialilor echipei CSM Rm. Vâlcea să încerce în continuare să găsească noi jucători pentru întărirea atacului. Aşa cum se cunoaşte, reîntoarcerea la Câmpia Turzii a lui Dicher şi plecarea fără motiv a lui Florea a lăsat complet descoperit compartimentul ofensiv al formaţiei pregătite de Adrian Furnică şi Cristian Lazăr. Este clar că nu se poate conta într-un întreg sezon doar pe două vârfuri, Pena şi Ciortan.

Ultimele noutăţi: Câmpanu şi Moţ

În acest sens, a fost adus în probe şi a semnat deja un contract de joc pentru CSM Adrian Câmpanu, un fotbalist care-a trecut cândva şi pe la FC Naţional. Tehnicianul Adrian Furnică şi l-a dorit în lot nu doar în lipsă de altceva ci pentru că, se pare, Câmpeanu are şi ceva valoare. Preşedintele Alin Trandafir (foto) ne-a informat că este doar o chestiune de timp până ce va semna şi Victor Moţ (21 de ani), un alt atacant, adus de la UTA. Tot de la gruparea arădeană a mai venit în această iarnă şi Bier, un fundaş de care antrenorii echipei sunt foarte mulţumiţi. Cei doi jucători transferaţi săptămâna această ridică la şase numărul noutăţilor în echipa vâlceană. Până acum au mai venit în Zăvoi: George Pena (Rapid II Bucureşti), Tibi Bier (UT Arad), Cătălin Lazăr (Pandurii Tg. Jiu) şi Cătălin Chiriţă (Şcoala de Fotbal Gică Popescu Craiova).

 

Conferinţă de presă şi prezentarea achiziţiilor

 

Vineri, 3 martie, oficialii echipei vâlcene au pregătit la stadionul „Municipal” organizarea unei conferinţe de presă la care vor fi prezenţi şi cei doi antrenori Adrian Furnică şi Cristian Lazăr. Atunci vor fi oferite mai multe amânunte despre startul returului şi va fi făcută inclusiv o prezentare a fotbaliştilor cu care CSM-ul s-a întărit în această iarnă.

 

Meci amical la Mediaş

Având interesul de a nu-i scoate din formă pe fotbalişti, conducerea clubului din Zăvoi a fixat deja pentru sâmbătă, 4 martie, o nouă partidă amicală. CSM se va deplasa la Mediaş, acolo unde va întâlni echipa Gaz Metan din localitate, lidera seriei a III-a din Divizia B. Meci în care Furnică şi Lazăr îi vor putea vedea la lucru şi se vor convinge pe deplin şi de potenţialul noilor achiziţii Câmpeanu şi Moţ.   Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button