Liga IV

Vartex-ul, de la extaz, la agonie

• a încurcat gruparea lui Mazilu, însă n-a reuşit să se impună în faţa celor e la Conexin

Două meciuri total diferite pentru Vartex în decurs de doar trei zile. Dacă la mijlocul săptămânii trecute a reuşit să atragă atenţia tuturor prin rezultatul scos în faţa uneia dintre favoritele la primul loc în acest sezon de Liga a IV-a, Ghecon Lăpuşata, formaţie învinsă la Fedeleşoiu cu scorul de 2-1, sâmbătă, 11 octombrie, gruparea lui Adi Panduraşu a pierdut în faţa unei echipe care n-a impresionat în acest campionat. Conexin Runcu şi-a demonstrat până acum limitele în acest eşalon. Prima victorie obţinută în Liga a IV-a, precum şi cele două rezultate de egalitate consemnate, i-au dat încredere că, totuşi, poate mai mult. Cu această idee a pornit şi în meciul cu Vartex, iar rezultatul s-a văzut.

Deşi oaspeţii au condus cu 1-0 prin golul marcat de Vali Toader, rezultat cu care s-au şi încheiat primele 45 de minute, Conexin a reuşit să câştige partida. Dăruirea cu care-au jucat i-a condus spre succes. De la 1-0 pentru Vartex, s-a făcut 3-1 pentru Conexin. Opriţa, de două ori, şi Bălan, în minutul 90, au reuşit să perforeze poarta lui Stoica. Scorul final a fost stabilit în prelungiri când oaspeţii au obţinut o lovitură de pedeapsă. Popolan a înscris golul care a încheiat partida la scorul de 3-2 în favoarea gazdelor.

Aprecieri pentru jucători, nemulţumiri legate de arbitraj

La sfârşitul partidei, George Popolan a dorit să laude prestaţia colegilor săi, în special a portarului Stoica şi pe cea a „veteranului” Gelu Voica. „Cătălin Stoica şi Gelu Voica merită toate aprecierile noastre. Datorită lor am câştigat în faţa Ghecon-ului. Ei au reuşit un joc bun şi în faţa celor de la Conexin Runcu. Păcat că nu am putut obţine mai mult de la acest meci. Am avut parte şi de un arbitraj extraordinar de prost. La primele două goluri ale lor a fost fault în atac, iar noi am marcat golul al doilea dintr-un penalti acordat greşit. Făcusem fault în atac. Câstea a dat, probabil, în compensaţie. Oricum, chiar dacă arbitrajul a fost slab, nu putem spune că neapărat din această cauză am pierdut. Au fost ei mai norocoşi, nu mai buni”, a spus Popolan la finalul partidei de la Budeşti.

Popolan e din nou tătic

Săptămâna trecută a fost una dintre cele mai frumoase pentru George Popolan, liderul echipei Vartex Rm. Vâlcea. Dacă la fotbal a reuşit să producă surpriza campionatului, încurcând una dintre favoritele la promovare, pe Ghecon, a avut parte şi în viaţa personală de o satisfacţie. Joi, 9 octombrie, i s-a născut cel de-al doilea băiat, Ianis, un nume predestinat parcă pentru fotbalişti. Săptămâna se putea încheia perfect pentru Popolan, însă la fotbal a avut parte şi de o dezamăgire. A pierdut cu scorul de 3-2 în faţa celor de la Conexin Runcu, dar a reuşit să marcheze un gol, ultimul al partidei, din  penalti, reuşită pe care i-a dedicat-o fiului său.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button