Politica

Anuţa Handolescu se consolează cu sportul în bucătărie

• A vrut să organizeze cursuri de pilates în „Sala Traian”, dar a fost refuzată de directorul DJS care a motivat că nu are spaţiu

Nu mai departe de zilele trecute, subprefectul Anuţa Handolescu i-a propus directorului Direcţiei Judeţene de Sport Vâlcea, Adrian Comănescu, organizarea unor cursuri de pilates în Sala Sporturilor Traian. Din păcate, propunerea domniei sale a fost respinsă de Comănescu, acesta comunicându-i că sala este şi aşa supraaglomerată prin organizarea permanentă a competiţiilor sportive. Contactată telefonic, Anuţa Handolescu ne-a declarat că ar fi fost încântată dacă ar fi fost găsite soluţii pentru iniţiativa sa. Întrebată dacă ar fi utilă organizarea unor asemenea cursuri pentru salariatele Prefecturii şi Consiliului Judeţean, doamna subprefect nu s-a arătat la fel de optimistă.

„Era un mod de a scoate bani. În ceea ce priveşte funcţionarii publici, dat fiind faptul că stau mult pe scaune, nu cred că ar fi oportună organizarea de cursuri la serviciu. Doamnele oricum merg la săli specializate şi în plus, fac destul sport acasă, cu treburile casnice. În ceea ce mă priveşte, lucrurile stau la fel. Din păcate, nu m-a slăbit niciodată acest sport!”, ne-a spus în stilu-i caracteristic Anuţa Handolescu.  O.H.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button