Politica

Ginecologul Brânzan speră să fie votat de femeile din Drăgăşani

În cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean al PD-L Vâlcea de la finele săptămânii trecute, a fost, în sfârşit, bătută în cuie lista cu candidaţi pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Ca noutate, pe colegiul uninominal Drăgăşani pentru Camera Deputaţilor va candida medicul ginecolog George Brânzan, care mizează pe un vot consistent din partea reprezentantelor sexului feminin. De asemenea, Ion Crăciunescu şi Sorin Zamfirescu au fost validaţi drept candidaţi ai PD-L pe Senat Nord şi Camera Deputaţilor – Râmnicu Vâlcea-Nord. „Credem că avem cea mai bună echipă de candidaţi iar în acest context, targetul nostru de patru parlamentari este mic. Considerăm că ne putem permite să fim mai optimişti. Am reuşit şi să ne refacem organizaţiile în localităţile în care am avut probleme la alegerile locale.

 Candidaţii noştri deja s-au compatibilizat cu organizaţiile din teritoriu, acolo unde au fost probleme le-am mediat, în mare parte. Staff-urile de campanie sunt deja definitivate. Încercăm să pregătim şi o lansare a candidaţilor la Râmnicu Vâlcea. Cred că din acest punct de vedere, intrăm în forţă în precampanie, astfel încât campania electorală să fie rodnică pentru noi. În ceea ce-l priveşte pe domnul Brânzan, domnia sa a fost o bună perioadă de timp preşedinte al Colegiului Medicilor pe judeţul Vâlcea, are o anumită notorietate, a lucrat o perioadă inclusiv ca medic în Drăgăşani, este un om de mare caracter este foarte dinamic şi are şansa domniei sale”, a spus în cadrul unei conferinţe de presă Romulus Bulacu, director de campanie al PD-L Vâlcea. La rândul său, Sorin Zamfirescu a spus că Brânzan contează foarte mult pe votul femeilor. „Îl cunosc foarte multe doamne şi a ajutat la aducerea pe lume a foarte multor copii, care au şi drept de vot”, a spus acesta.
Acesta s-a declarat dezamăgit de modul în care celelalte partide înţeleg să-şi facă în această perioadă campanie electorală. „Vedem că deja au început pomenile electorale peste tot, iar acestea sunt din bugetul naţional. Se bagă mâna în buzunarele contribuabililor, iar acest lucru nu este corect. Noi, cei de la PD-L, vom încerca să avem o campanie electorală pozitivă, pe proiecte, şi să încercăm să ne facem cunoscuţi oamenilor candidaţii noştri care sunt serioşi şi care pot într-adevăr să reprezinte colegiile respective în Parlament. Ne va fi foarte greu, pentru că să te lupţi cu banii bugetului nu este chiar la îndemână”, a mai spus Bulacu.  O.H.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button