Politica

Cristian Buican sponsorizează construirea monumentului eroilor din Milcoiu

Ploile din ultimele zile nu l-au împiedicat pe Cristian Buican, candidatul PNL pentru un mandat de deputat în colegiul Nord, să fie în continuare în mijlocul cetăţenilor. Ambiţios cum îl ştim, Buican a ignorat vremea mohorâtă şi s-a deplasat în câteva dintre localităţile colegiului, pentru a afla problemele cu care locuitorii acestora se confruntă. Astfel, la finele săptămânii trecute, Cristian Buican s-a întâlnit cu autorităţile locale din comuna Milcoiu, pe care le-a asigurat de sprijinul său necondiţionat. Om al faptelor şi nu al vorbelor, tânărul liberal va suportat din propriul buzunar o sponsorizare de câteva zeci de milioane de lei pentru pentru realizarea unui monument al eroilor în centrul localităţii. „Am făcut acest gest pentru că localităţile au bani puţini şi nu-şi permit să aloce fonduri prea mari pentru astfel de proiecte.

Trebuie să ne respectăm înaintaşii, pentru că doar aşa vom câştiga respectul urmaşilor”, ne-a declarat Buican. Acesta i-a asigurat pe primar, viceprimar şi consilierii locali că va pune umărul la Ministerul Internelor şi Reformei Administrative pentru rezolvarea fondurilor necesare unui studiu de fezabilitate în vederea realizării extinderii reţelei de apă şi modernizării unor drumuri comunale. De asemenea, comuna Milcoiu va primi fonduri în vederea reabilitării a două şcoli, tot prin implicarea lui Cristian Buican. Nu în ultimul rând, liberalul va discuta cu şefii Inspectoratului de Stat în Construcţii şi ai RAPPS, pentru transferul unui autoturism Primăriei Milcoiu, dat fiind că aceasta nu are în acest moment niciun mijloc de transport.
O altă deplasare a lui Cristian Buican din acest sfârşit de săptămână s-a consumat în oraşul Brezoi. Cu această ocazie, Buican a informat autorităţile locale că în cursul acestei săptămâni vor primi 10 miliarde lei pentru echilibrarea bugetului precum şi în vederea reabilitării spaţiilor verzi şi amenajării unei parcări în centrul localităţii. „Este important ca şi spaţiile din jurul blocurilor din Brezoi să fie reabilitate, pentru că şi acest oraş merită un aspect european. Voi fi în permanenţă alături de autorităţile locale, ori de câte ori acestea îmi vor cere sprijinul”, ne-a declarat Cristian Buican.  O.H.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button