Liga IV

Sportul nu glumeşte!

• fosta campioană judeţeană vrea să repete isprava de acum doi ani • în ultima etapă, Albinaru şi compania au trecut lejer de AS Mihăeşti (7-2)

Fostă campioană a judeţului în 2007, Sportul Rm. Vâlcea îşi doreşte să repete isprava de acum doi ani chiar la finele acestui sezon. Gruparea care a strâns la un loc un mai puţin decât 11 fotbalişti care au evoluat cândva la nivelul primelor două ligi, a pornit deja în urmărirea celor trei fruntaşe ale Ligii a IV-a. Sâmbăta trecută, Sportul s-a impus la Mihăeşti, cu un scor categoric (7-2) şi a urcat pe locul 4 în ierarhiei eşalonului de elită al fotbalului judeţean. Meciul a început cum nu se putea mai prost pentru Sportul, care a rămas în inferioritate numerică încă din primele minute, Floricu primind direct cartonaşul roşu din partea centralului Dumitru Rotariu, pentru un presupus act nesportiv.

În plus, cei de la Mihăeşti au beneficiat apoi şi de o lovitură de la 11 metri, pe care însă Tănăsie a ratat-o cu nonşalanţă, portarul Sitaru parând şutul expediat de fotbalistul echipei gazdă. Sportul s-a trezit rapid la realitate şi a pus stăpânire pe joc. În scurt timp, scorul a devenit 3-0 pentru oaspeţi. Până la pauză cei de la AS Mihăeşti au reuşit să reducă din handicap, însă trupa lui Cristi Manu se afla în continuare în avantaj: 4-2. După revenirea de la vestiare, o singură echipă a mai înscris, Sportul, de încă trei ori, iar meciul s-a terminat cu un rezultat aproape neverosimil (7-2), dacă ţinem cont cât de bine au jucat elevii lui Marian Deaconescu în acest început de campionat.

Cristi Manu: „Arbitrii au venit croiţi să ne facă!”

Deşi au învins cu 7-2, oficialii echipei Sportul au acuzat în termeni duri prestaţia celor trei cavaleri ai fluierului. „Arbitrii au venit croiţi să ne facă. Am jucat din minutul 1 în 10, Floricu fiind eliminat absolut gratuit de pe teren. Dacă lucrurile vor continua tot aşa, preferăm mai bine să ne retragem din campionat. Vrem să ne spună şi nouă cei de la AJF dacă s-au făcut deja cărţile pentru cine trebuie să promoveze ca să nu mai cheltuim banii degeaba!”, a tunat Cristi Manu.

Marian Deaconescu: „Vânzare pe faţă!”

De partea cealaltă, Marian Deaconescu, tehnicianul echipei din Mihăeşti, a acuzat prestaţia slabă a elevilor săi. „A fost vânzare pe faţă! Cel puţin patru jucători, inclusiv portarul Cârstoiu, au evoluat pe invers în acest meci. Ori, în aceste condiţii chiar nu ştiu cum puteam să ne impunem. Sunt unii care n-au ce căuta în fotbal, sunt lipsiţi de caracter, cu care nu mai vreau să am de-a face. Mai bine îmi văd de treaba mea, antrenez juniori, decât să mă mai implic într-o activitate unde 6 joacă într-un fel, iar ceilalţi 5 trag echipa în jos. După un asemenea meci chiar m-am gândit să renunţ de tot la fotbal!”, a afirmat Deaconescu.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button