Liga II

Ilievski a fost demis

Meciul de sâmbătă, de la Severin, a fost ultimul ca antrenor principal al CSM-ului pentru Nikola Ilievski. Macedoneanul a rezistat doar şase etape pe banca tehnică a „municipalilor” pentru că, duminică, oficialii vâlceni l-au anunţat că nu va mai continua în Zăvoi. Motivele principale al demiterii lui Ilievski sunt jocul slab al echipei şi rezultatele neconvingătoare, echipa vâlceană acumulând doar 8 puncte din 18 posibile. Oficialii din Zăvoi s-au ferit să înainteze vreun nume rezumându-se doar la a declara că sunt în discuţii cu mai mulţi tehnicieni, doi dintre aceştia fiind Alin Artimon şi Ghiţă Poenaru. Din surse neofociale am aflat că cele mai mari şanse de a prelua CSM-ul le are Alin Artimon care tocmai şi-a încheiat conturile cu Forex Braşov.

Mai mult decât atât, contactat telefonic, tehnicianul bănăţean nu a negat negocierile cu gruparea din Zăvoi: „Vreau să vin la Vâlcea, mă interesează oferta, dar nu pot intra în detalii până nu se concretizează.”
Până la numirea noului antrenor, interimatul va fi asigurat, ca de obicei, de Mitică Teleşpan care va conduce echipa de pe margine cel puţin un meci, cel cu FC Drobeta, partidă contând pentru faza a V-a a Cupei României Timişoreana ce se va disputa miercuri, de la ora 16.00 pe stadionul „Municipal”, din Severin.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button