Alte sporturi

Gym Star, cea mai performantă sala de fitness din Vâlcea

Din luna noiembrie a anului trecut, oraşul Rm. Vâlcea este unul dintre puţinele din ţară care beneficiază de o sală de forţă modernă şi dotată. Sala „Gym Star”, situată în zona Nord, a fost pusă la punct de fraţii Vali şi Marius Mihalcea (proprietarii Clubului Sportiv Frăţia), este deschisă tuturor şi dispune de o varietate de aparate performante, cu ajutorul cărora se pot lucra toate grupele musculare. În acelaşi timp, persoanele care doresc un moment de relaxare se pot bucura de saună şi jacuzzi. În afară de fitness şi body-building, la sala clubului patronat de fraţii Mihalcea se practică şi alte sporturi, precum: box,  K1, judo, lupte şi aerobic.

Potrivit declaraţiilor lui Vali Mihalcea, numai pentru sala de box suma cheltuită s-a ridicat la aproximativ 250 de milioane, aceasta fiind dotată cu nouă saci şi peste 40 perechi de mănuşi, în timp ce investiţia totală pentru amenajarea sălii s-a ridicat la 400.000 euro. În cadrul stabilimentului lucrează opt angajaţi, ale căror salarii depăşesc 70 de milioane.
Sala „Gym Star” dispune de antrenori specializaţi în toate domeniile enumerate şi este frecventată de persoane cunoscute din lumea sportului judeţean, printre care se numără Viorel Pană, Marius Băluţă, precum şi jucătorii din echipa de fotbal a CSM-ului, care se pregătesc în sala de forţă de două ori pe săptămână. Dintre sportivii cunoscuţi pe plan naţional care au vizitat „Gym Star” fac parte Ciprian Sora, Cătălin Zmărăndescu şi Daniel Ghiţă. Aceştia au declarat că CS Frăţia este un BGS în miniatură. Încă un lucru care trebuie menţionat este faptul că membrii legitimaţi ai cluburilor sportive, precum şi oamenii cu handicap, beneficiază gratuit de accesul în sala de forţă.
Altfel, Vali Mihalcea mai finanţează şi o echipă de fotbal de juniori (categoria de vârstă 1996), care poartă tot numele de CS Frăţia şi este pregătită de Dan Zguroiu. Copiii fac antrenamente pe stadionul CSŞ din Nord. „Scopul meu final este să realizez o grupare cu care să ajung în finala pe ţară şi să mă pot confrunta cu marile echipe. Ca proiect de viitor, vreau să fac o piscină, un teren de fotbal şi o unitate cu spaţii de cazare, pentru a le putea oferi totul sportivilor cu care lucrez, fără să depind de nimeni”, ne-a mai precizat Vali Mihalcea.
Ovidiu DULĂCIOIU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button