Liga V

A doua victorie pentru Viitorul Frânceşti

După ce a debutat cu dreptul în Liga a V-a, echipa Viitorul Frânceşti – retrogradată la finele campionatului precedent din elita fotbalului judeţean – a mai reuşit să obţină un rezultat pozitiv în a doua rundă a actualului sezon. De această dată, formaţia antrenată de Dobrin Ionescu s-a impus pe terenul celor din Buneşti, prin două goluri marcate de Vitomireanu (35’)şi Brozbă (80’). Viitorul a acumulat astfel maximum de puncte după primele două etape. „Ar fi fost nemeritat dacă pierdeam, deoarece am dominat partida şi am ratat la disperare. Viitorul Buneşti este o echipă bătăioasă, care nu cedează când se vede condusă.

A fost greu, recunosc, dar contează cele trei puncte dobândite. Eu cred că ne va fi greu să promovăm, dar dacă ne ţinem de treabă nu vor apărea mari probleme”, a declarat după încheierea partidei antrenorul Dobrin Ionescu. „Din acest campionat voi avea o colaborare cu Eugen Roşu, pentru a ne ajuta reciproc în campionat. Ne vom pune la dispoziţie chiar şi o parte din jucători, în momentul în care va fi nevoie. Trebuie să promovăm cu ambele echipe”, a adăugat tehnicianul de la Viitorul Frânceşti.

Dobrin Ionescu a întărit FC Băbeni

Antrenorul grupării Viitorul Frânceşti, Dobrin Ionescu, şi-a dat acordul pentru ca trei jucători de-ai săi să fie transferaţi la FC Băbeni, echipă unde colaborează cu Eugen Roşu. Jucătorii mutaţi la Băbeni sunt: Şuteu, Dumitricu şi Budihoi. Ambele grupări dispun în prezent de loturi de peste 20 de jucători. Altfel, la Viitorul Frânceşti a fost transferat Ionuţ Negoiţă, dar este posibil să mai fie aduşi încă 3 jucători. Potrivit declaraţiilor lui Dobrin Ionescu, acesta este mulţumit de colaborarea cu FC Băbeni, fiind pus la punct deja un proiect care se întinde pe o perioadă de patru ani.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button