Liga V

Luncavăţul a făcut scor cu ALX Mateeşti

Cel mai „bătrân” jucător al grupării din Popeşti (şi poate cel mai experimentat), Cătălin Sima (36 de ani) a demonstrat încă o dată că nivelul la care joacă nu îi poate pune probleme şi că poate contribui decisiv la victoriile echipei Luncavăţul. Cu doar şapte fotbalişti care au jucat şi în campionatul precedent, „Poştaşul” speră că va reuşi din nou să activeze în elită. Va fi destul de dificil, în condiţiile în care, de anul acesta tot mai multe grupări sunt determinate să acceadă pe prima poziţie. Patru din cele şapte goluri marcate de popeşteni au aparţinut lui Sima şi Dima – câte o dublă fiecare, iar celelalte trei jucătorilor Cârstea, Zamfirescu şi Pestrea.

„Ne-a mers jocul de minune. Am disputat a doua partidă fără a încasa vreun cartonaş galben, iar acest lucru evidenţiază faptul că jucătorii noi nu au înţeles noţiunea de fairplay. Ne aşteaptă în continuare meciuri grele, dar sunt sigur că băieţii mei vor face tot posibilul pentru a cuceri titlul anul viitor. În etapa precedentă am pierdut la limită cu 5-4 la AS Oteşani, o echipă în formă care se va lupta la titlu anul acesta. Din câte am observat, vreo cinci echipe se vor lupta pentru şefie. Eu sunt mulţumit de rezultat, în condiţiile în care am folosit şapte juniori pe teren. În meciul acesta am avut trei debutanţi, printre care se numără şi Cârstea, autorul unui gol foarte frumos. Cred că juniorii înţeleg importanţa jocurilor oficiale”, a precizat Cătălin Sima.
Din păcate, ca şi în ediţia precedentă de campionat, ALX Mateeşti continuă să aibă o prestaţie lamentabilă, cu partide pierdute la scor.

Lot remaniat la Popeşti

În componenţa grupării de la Popeşti au mai rămas opt jucători din vechea formulă, printre ei numărându-se şi fraţii Nicolae şi Gheorghe Zamfirescu, împreună cu vărul lor Cosmin Zamfirescu, în timp ce Andrei şi Adrian Fistogeanu au hotărât să părăsească echipa. Printre fotbaliştii care încă fac parte din formaţie se numără: Ion Gabriel Dina, Gheorghe Albici – portar, Nicolae Crăciun, Titel Iordache, Răzvan Pestrea, Constantin Ivănescu, precum şi alţi trei sportivi reactivaţi – Gheorghe Muja, Dănuţ Pârvu (după un an) şi Lucian Zamfirescu (după trei ani). La extinderea numărului de jucători din lot au contribuit şi cele cinci legitimări ale unor juniori dintr-un sat al localităţii Popeşti. Din noii jucători fac parte Alexandru Şerban, Adrian Şerban, Daniel Cârstea şi Marius Ciortan.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button