Liga II

„Vreau promovarea!”

• În runda inaugurală, echipa antrenată de macedoneanul Nikola Ilievski joacă, sâmbătă, 16 august, de la ora 11.00, în Zăvoi, cu Arieşul Turda

Macedoneanul Nikola Ilievski a demonstrat că are stofă de antrenor reuşind să rămână neînvins în cele 11 meciuri pe care le-a jucat cu echipa în această vară. Tehnicianul are o carte de vizită bogat fiind patru ani „secund” al naţionalei de seniori a Macedoniei, doi ani principal la reprezentativa ţării sale şi încă doi ani selecţioner al U21. După ce a văzut echipa pe care o pregăteşte la lucru şi şi-a dat seama de potenţialul acesteia, Ilievski a spus că n-a venit la CSM doar de dragul de a antrena în România ci vrea să facă performanţă.

 „Nu am venit din Macedonia ca să rămân în Liga a II-a ci am venit să fac performanţă. Înainte de a veni la Vâlcea am vorbit cu Luminiţa Huţupan, care a jucat ani buni la Ljubljana,  şi aceasta m-a asigurat că aici oamenii sunt serioşi şi au ambiţii mari. De altfel şi impresarul meu m-a asigurat că la CSM Rm. Vâlcea voi avea toate condiţiile necesare pentru a reuşi ceea ce mi-am propus, adică să duc echipa în prima ligă din România. Am găsit o bază sportivă foarte frumoasă, se vede că autorităţile locale din Vâlcea doresc promovarea. În privinţa lotului, pot spune că este unul valoros, există concurenţă pe posturi, iar sistemul tactic îl voi face după calităţile jucătorilor, toţi fotbaliştii fiind posibili candidaţi pentru un loc de titular. Sper ca şi publicul să ajute echipa la meciurile de pe teren propriu, să o încurajeze, fotbalul să joacă pentru suporteri şi sunt convins că vom avea şi rezultate bune” – a spus macedoneanul Nikola Ilievski.
În privinţa noilor veniţi, Dobre, Costea şi Găman, antrenorul Ilievski a spus că este încântat de sosirile celor trei la echipa pe care o pregăteşte. „Chiar aveam mare nevoie de Costea, Găman şi Dobre. Băieţii stau bine din punct de vedere fizic, sper să se integreze rapid. Sunt sigur că cei trei vor fi de un real folos echipei în lupta pentru promovare.”, a concluzionat macedoneanul. (R.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button